Casiera de la o şcoală din Târgovişte, reţinută pentru delapidare şi fals intelectual în contabilitate

Casiera unei şcoli din Târgovişte a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind suspectată de comiterea infracţiunilor de delapidare şi fals intelectual în contabilitate, se arată într-un comunicat al Poliţiei Dâmboviţa.

RomaniaTV.net
14 ian. 2014, 10:09
Casiera de la o şcoală din Târgovişte, reţinută pentru delapidare şi fals intelectual în contabilitate

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au probat activitatea infracţională a unei femei, de 46 de ani, din Târgovişte, suspectată de comiterea infracţiunilor de delapidare şi fals intelectual în contabilitate. Femeia este suspectată că, în perioada ianuarie 2010-aprilie 2013, în calitate de casier la o unitate de învăţământ din Târgovişte, şi-ar fi însuşit, în mod repetat, sume de bani, fără a le înregistra în contabilitate„, se arată în comunicatul Poliţiei Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

Banii proveneau din servicii de masă, cazare, chirii şi taxe pentru susţinerea examenelor de bacalaureat. Prejudiciul creat este aproximat la 163.000 de lei.

Poliţiştii au procedat la reţinerea acesteia pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de marţi să fie prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.