„Casnica” de la MasterChef, implicata intr-un grav accident rutier IMAGINI de la faţa locului

MASTERCHEF 2014: Andreea Moldovan, prima si, fara doar si poate, cea mai sexy "casnica" din intreaga istorie a show-ului MasterChef de la PRO TV, a vazut moartea cu ochii.

20 mai 2014, 12:32
„Casnica” de la MasterChef, implicata intr-un grav accident rutier IMAGINI de la faţa locului

MASTERCHEF: Frumoasa sotie a lui DJ Optik, devenita faimoasa dupa ce a participat la primul sezon al show-ului culinar de la PRO TV, a fost implicata intr-un accident rutier.

Casnica de la „MasterChef, fotografiată GOALĂ ÎN PAT FOTO SEXY

Din pacate, autoturismul Andreei, la care fosta concurenta de la MasterChef tinea ca la ochii din cap, a iesit extrem de sifonat.

Paparazzii CANCAN.RO au surprins intreg episodul, masina „casnicei” fiind transportata cu platforma in dreptul unei sectii de politie.Acolo, Andreea si sotul ei, DJ Optik, au dat declaratii, dupa care au parasit sectia, extrem de ingrijorati si de speriati de cele intamplate.

A primit masina de la un milionar grec!

Interesant este faptul ca autoturismul avariat, un Opel Astra albastru, a fost primit cadou de Andreea la un un fost iubit. Curios, nu este vorba despre actualul ei partener de viata, DJ Optek, ci de un milionar grec in varsta, cu care bruneta s-a iubit inainte de a-si cunoaste sotul.

 Citeşte şi MASTERCHEF, proba sutienelor. Care dintre „casnice” are sânii mai frumoşi? FOTO