Căsnicia Simonei Gherghe este în pericol? Ce decizie a luat vedeta: „Şi noi avem nevoie de timpul nostru”

Căsnicia Simonei Gherghe este în pericol? Prezentatoarea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan Săndulescu, cu care are doi copii frumoşi, o fetiţă şi un băiat. Recent, a luat o decizie în legătură cu familia ei.

05 aug. 2022, 08:31
Căsnicia Simonei Gherghe este în pericol? Ce decizie a luat vedeta: „Şi noi avem nevoie de timpul nostru”
Prezentatoarea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan Săndulescu, cu care are doi copii

Căsnicia Simonei Gherghe este în pericol? Prezentatoarea de la ”Mireasa” a mărturisit că are în plan să-și ia copiii în toate vacanțele din acest an. Vedeta renunță la escapadele în doi ceva timp, pentru binele copiilor ei.

Citeşte şi: Simona Gherghe, probleme cu micuţa Ana în vacanța în Grecia. Ce a pățit fiica vedetei: „Am mers la doi medici”

Căsnicia Simonei Gherghe este în pericol?

Decizia luată presupune lipsa vacanțelor în doi pentru Simona și partenerul ei de viață, dar prezentatoarea se mulțumește cu cele trei zile pe care le va avea între filmările pentru noul sezon al reality show-ului ”Mireasa – Iubire ca în filme”.

Vara asta am decis ca toate vacanțele să le facem împreună cu copiii. Practic, doar noi doi o să fim plecați numai trei sau patru zile. O să filmez eu începutul de sezon în Istanbul și Răzvan o să vină și o s stea într-o pauză de filmare, trei zile, cu mine.

Mi se pare că e cel mai benefic lucru pentru copii, chiar dacă și noi avem nevoie de timpul nostru, însă am remarcat că cele mai importante salturi, din toate punctele de vedere -mental, emoțional, fizic- se întâmplă în vacanțe, când sunt liberi, când sunt la mare. (…) Vreau să le creăm amintiri, că, de fapt, copiii cu asta rămân”, a spus Simona Gherghe, pe Instagram.

Sezonul 6 va debuta probabil în luna august, asta după ce pe 18 iulie a avut loc marea finală a celui actual. S-a discutat mult dacă să se mute producția în străinătate cu totul sau să continue în România. Simona Gherghe nici nu vrea să ia în calcul posibilitatea de a modera show-ul în afara țării.

După mai multe dezbateri, s-a ajuns la concluzia că Mireasa va veni cu schimbări care să mențină audiența ridicată, dar va continua în România. Totuși primele ediții se vor filma în strănătate.