Castelul Kendeffy din Ţara Haţegului, transformat în BORDEL. Orgiile baronului Polco

Publicat: Duminică, 12 Iunie 2016 08:42 // Actualizat: Duminică, 12 Iunie 2016 08:42 // Sursa: romaniatv.net

Castelul Kendeffy din Ţara Haţegului a fost un locul aventurilor deocheate ale unui aşa-zis baron Polco (pe numele său Pal von Daranyi), un moştenitor al familiei nobiliare Kendeffy, condamnat pentru sex cu minore. Germanul de 73 de ani a stat doi ani în închisoare, iar rechizitoriul dosarului său oferă amănunte înfiorătoare despre obiceiurile sale.

Foto: infopensiuni.ro

Aventurile sexuale ale baronului Pal von Daranyi, cunoscut şi ca Polco, în Ţara Haţegului l-au costat doi ani din viaţă liberă, scrie adevarul.ro. În vârstă de 73 de ani, moştenitorul familiei nobiliare Kendeffy, care a revendicat Castelul Kendeffy din Sântamaria Orlea, a petrecut doi ani în închisoare, pentru sex cu minore. A fost condamnat la sfârşitul anului 2013, şi eliberat condiţionat după doi ani, într-un dosar de trafic de minore. Împreună cu el au ajuns în temniţă şi complicii săi, Cristian Emil Muntean (44 de ani) şi Ovidiu Beldean (27 de ani), condamnaţi la câte cinci ani de închisoare.

Citeşte şi Motive pentru care femeilor nu le place să facă sex oral

Germanul era cel care beneficia de serviciile sexuale ale adolescentelor, iar hunedorenii erau cei care îi livrau minorele. Rechizitoriul dosarului instrumentat de Direcţia de Investigare a infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, oferă informaţii picante despre baronul german, obsedat de sex cu adolescente.

Moştenitorul din Castelul Kendeffy

Pal von Daranyi este cetăţean german de etnie maghiară, fiul lui Daranyi F. şi Kendeffy K., moştenitori ai castelului din localitatea Sântămăria Orlea, cunoscut şi sub numele de Castelul Kendeffy. „Începând cu anul 1992, inculpatul a frecventat mereu castelul şi oraşul Haţeg, fiind cazat la castel, iar ulterior a locuit în chirie într-un apartament din oraş. În perioada care a frecventat oraşul Haţeg şi a locuit aici, Pal von Daranyi a fost observat în repetate rânduri în compania unor minore, cu care a întreţinut relaţii sexuale în schimbul unor sume de bani sau alte bunuri pe care le oferea acestora. Aceste „preocupări" ale inculpatului au ajuns de notorietate în oraş şi localităţile limitrofe, aspect favorizat şi de starea economico-socială a zonei, starea de sărăcie a victimelor care au fost de acord şi au întreţinut relaţii intime cu acesta pentru diferite foloase materiale", informau anchetatorii.

În cursul anului 2010, Pal von Daranyi i-a cunoscut pe Ovidiu Beldean şi Cristian Emil Muntean, la Castelul Kendeffy. "Cei doi inculpaţi au aflat despre "apetenţa" inculpatului Pal von Daranyi şi faptul că are sume de bani consistente asupra sa, astfel că au luat legătura cu acesta şi i-au propus să-i racoleze şi ofere la apartamentul său persoane de sex feminin cu care să întreţină raporturi sexuale în schimbul unor sume de bani. În schimbul acestor servicii, cei doi primeau de fiecare dată sume de bani, pe care le cheltuiau în interes personal şi o parte pentru transportul persoanelor în cauză", informa DIICOT, în documentele de anchetă publicate de Institutul Român pentru Informaţii Juridice, rolii.ro.

I-a oferit-o pe Lămîiţa, de 13 ani

În luna decembrie 2011, Cristian Emil Muntean a cunoscut-o pe Lămîiţa, verişoara concubinei sale din satul Ohaba Sibişel. A aflat astfel despre starea materială precară şi sărăcia în care trăiau minora şi familia acesteia, astfel că i-a propus fetei să-l însoţească la Haţeg, la o plimbare. A adus-o pe Lămîiţa în apartamentul lui Pal von Daranyi care s-a recomandat "Polco". Pal von Daranyi a cerut minorei, care avea la acea dată vârsta de 13 ani să întreţină relaţii sexuale cu el, pentru care îi va plăti. "După ce Pal von Daranyi a făcut această propunere minorei, Cristian Emil Muntean a părăsit apartamentul, iar fata, la insistenţele şi promisiunea inculpatului Pal von Daranyi că îi va da bani, a acceptat să întreţină relaţii sexuale cu acesta. A doua zi dimineaţa, inculpatul Pal von Daranyi i-a dat suma de 10 lei, după care a venit inculpatul Cristian Emil Muntean şi a condus-o la Ohaba Sibişel cu un taxi pe care l-a plătit acesta cu suma de 30 lei", informau anchetatorii.

Sex oral cu minore

În cursul anului 2010, Ovidiu Beldean a cunoscut pe minora Felicia din Haţeg, care nu avea împlinită vârsta de 16 ani. După ce a câştigat încrederea părţii vătămate şi profitând de faptul că aceasta avea o stare materială precară, i-a propus să o ducă acasă la o persoană din Haţeg, care are mulţi bani şi să-i ofere servicii sexuale în schimbul acestora, informau anchetatorii.

"A acceptat şi a mers însoţită de Ovidiu Beldean până într-un apartament situat la etajul 3 în Haţeg. În interior a văzut un bărbat mai în vârstă cu care Ovidiu Beldean i-a făcut cunoştinţă şi a aflat că se numeşte "Polco". Ovidiu Beldean a plecat să cumpere un ziar pentru care a primit suma de 150 lei, dar nu a mai revenit şi a rămas singură cu Polco. Acesta a ameninţat-o că dacă nu se culcă cu el nu mai iese din casă. Reţine că a primit un ceai pentru băut şi un pahar de suc şi după ce a băut ceaiul a ameţit şi a fost dezbrăcată şi inculpatul Darany a întreţinut sex oral cu ea.

Citeşte şi Vacanţe la conace de lux din România. Cât costă o astfel de escapadă

După ce şi-a revenit, Darany i-a spus să nu relateze nimănui ce s-a întâmplat, i-a oferit suma de 300 lei şi a plecat", informau anchetatorii de la DIICOT.

Angajată la castel, pentru sex

În cursul anului 2010, Ovidiu Beldean a cunoscut-o pe Ana Maria de 15 ani. A vizitat-o şi a observat că aceasta are o stare materială precară, astfel că i-a propus să o ducă la un prieten al său pe nume "Polco", să-i facă curăţenie în apartament. "Partea vătămată a fost de acord şi a fost condusă la apartamentul lui Daranyi Pal. Ovidiu Beldean a primit o sumă de bani de la acesta şi a plecat, după care minora a rămas singură cu inculpatul, care i-a propus să întreţină relaţii sexuale cu el, pentru care de fiecare dată i-a plătit sume cuprinse între 30 şi 100 lei", arăta DIICOT.

Sandra, în vârstă de 14 ani la acea dată, declara că l-a cunoscut pe Pal von Daranyi pe care l-a vizitat la domiciliu şi a întreţinut relaţii sexuale cu el pentru care a primit suma de 150 lei. O altă tânără relata că a lucrat o perioadă la castelul Kendeffy şi a acceptat să întreţină relaţii sexuale cu Polco, pentru care a primit suma de 150 lei. Polco o întreba mereu „dacă nu are o gagică sau prietenă pe care să o ducă la el pentru aceleaşi scopuri", se arată în rechizitoriu.

Două dintre fetele plătite pentru sex i-au cerut germanului daune morale, de până la 10.000 de euro, însă, potrivit deciziei instanţei, valoarea daunelor s-a stabilit la câte 10.000 de lei.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
baronul polco castelul Kendeffy sex cu minore sex oral Ţara Haţegului
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 iun 18:21
Răspunde | Votează email 0 email
SIMION MIHAIL
Am fost aici în data de 01.06.2018, dar deşi pe unele situri am găsit informaţii chiar despre programul de vizitare, ajuns la locul dorit am găsit un anunţ care mă informa sec:,,Intrarea oprită. Proprietate privată. Câine rău" cam aşa arăta programul de vizitare găsit pe google. Şi când te gândeşti că am venit din Ploieşti.
12 iun 09:06
... Castelul Kendeffy din Ţara Haţegului a fost un locul aventurilor deocheate ale unui aşa-zis...
12 iun 09:02
...Iun 12, 2016Castelul Kendeffy din Ţara Haţegului, transformat în BORDEL. Orgiile baronului PolcoDum, Iun 12, 2016...
12 iun 08:54
...potrivit deciziei instanţei, valoarea daunelor s-a stabilit la câte 10.000 de lei. Sursa flux SOIM Press: RTVCitește mai multe stiri flux .. SOIM Press...
1
EUR
4.8582
RON
21 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H