CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 2017: Râuri de lacrimi după FINALA BRAVO AI STIL 2017

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 2017: Andreea, Adela si Marisa, mesaje emotionante inaintea finalei! Ultima defilare a concurentelor "Bravo, ai stil!” inaintea Galei de sambata seara.

28 iul. 2017, 10:21
CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 2017: Râuri de lacrimi după FINALA BRAVO AI STIL 2017

CÂȘTIGĂTOARE „BRAVO, AI STIL!” 2017: MARISA a câştigat MAREA FINALA şi premiul de 100.000 de lei

CÂȘTIGĂTOARE „BRAVO, AI STIL!” 2017: Andreea a fost eliminată, în marea finală au mai rămas Andreea şi Marisa, concursul continuă.

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 2017: Batalia finala se va da maine seara, in ultima Gala a show-ului, de la ora 22:00, la Kanal D!

„Sunt foarte mandra de mine, ma bucur ca am participat in aceasta competitie! Va rog din tot sufletul sa ma votati in continuare si sa luptam in continuare, impreuna”, a spus Adela cu ochii in lacrimi.

„Este cea mai minunata experienta pe care am trait-o pana la varsta de 24 de ani! Va rog din suflet sa ma votati si sa fiti alaturi de mine. Va pup si va iubesc!”, a continuat emotionata Andreea.

“Sper din suflet ca voi, cei de acasa, v-ati regasit in mine si imi pun toata increderea in voi. Asa cum am ajuns pana aici datorita voua, tot asa sper ca datorita voua sa ajung acolo unde trebuie si unde imi doresc”, le-a spus Marisa fanilor inaintea Galei de maine seara.

Maurice Munteanu a dezvaluit ce parere a are despre FIECARE dintre cele 3 finaliste de la „Bravo, ai stil!” 

ELLE: De ce crezi ca a ajuns „Bravo, ai stil!” sa fie un fenomen national?
Maurice Munteanu: Pentru ca este un format diferit si pentru ca propune o altfel de abordare, pana la urma. In ceea ce ma priveste, incerc sa nu vorbesc doar despre haine ci mai degraba despre estetica. Este foarte important ca tinerele fete care se uita la noi sa invete si alte lucruri. Or, treaba asta responsabilizeaza teribil.

ELLE: Ai putea sa o descrii pe fiecare dintre cele trei finaliste intr-un cuvant?
Maurice Munteanu:

Adela – atitudine

Marisa – feminitate

Andreea – versatilitate

„Bravo, ai stil” sau reteta perfecta pentru un show de succes in Romania

 Emisiunea „Bravo, ai stil” este, fara doar si poate, una dintre cele mai urmarite emisiuni de televiziune din Romania la momentul actual. Audientele nu mint la fel de bine precum o fac unele persoane care considera ca, intr-un fel, acest show se incadreaza pentru ele la categoria de placeri vinovate si nu vor sa recunoasca public ca o urmaresc. Dar cifrele sunt cifre, iar acestea spun ca „Bravo, ai stil” este noul negru, ca sa spunem asa – se explica, avand in vedere ca este o emisiune despre moda.

Dar chiar asa este? Daca ar fi sa fiu sincera, show-ul „Bravo, ai stil” mi se pare ca urmeaza reteta perfecta, cu ingrediente masurate si cantarite exact, pentru o emisiune de succes in Romania – o combinatie meticulos si atent realizata intre toate componentele ce au dovedit, de-a lungul timpului, ca dau dependenta pe piata autohtona: o masura telenovelistica, un gram de scandal, putin reality-show, un pic mai mult talent-show, si altele.