Câștigătoare Bravo ai Stil sezonul 7. Ce va face Ruxi cu premiul cel mare. Vedeta a dezvăluit totul

Sezonul 7 al concursului Bravo ai Stil Celebrities a fost câștigat de Ruxi. Tensiunea a fost la cote imense în momentul în care Ilinca Vandici a desemnat cine va lua marele premiu.

07 feb. 2022, 08:18
Câștigătoare Bravo ai Stil sezonul 7. Ce va face Ruxi cu premiul cel mare. Vedeta a dezvăluit totul

Câștigătoare Bravo ai Stil sezonul 7. Bătălia finală s-a dat între Ruxi și Viviana Sposub, cea din urmă fiind convinsă că ea va pleca acasă cu titlul de cea mai bine îmbrăcată vedetă, însă lucrurile nu au stat deloc așa.

Câștigătoare Bravo ai Stil sezonul 7. Ce va face Ruxi cu premiul cel mare. Vedeta a dezvăluit totul

Vedeta s-a făcut cunoscută datorită aparițiilor din mediul online. Ea împreună cu Creața formau trupa Like One și făceau vâlvă printre internauți cu clipurile lor amuzante. Între timp, cele două au pus capăt colaborării, iar Ruxi a continuat seria clipurilor cu alți colegi și chiar a scris o carte care a avut mare succes.

Ruxi și-a luat inima în dinți și a participat la ultimul sezon al concursului vestimentar ”Bravo ai Stil” și chiar a reușit să îl câștige, însă marea întrebare care a stat pe buzele fanilor ei este ce va face aceasta cu marele premiu.

Citește și: Ruxi de la „Bravo ai stil! Celebrities”, infectată cu Covid: „Simțeam de parcă aveam în gură sânge”

„Premiul acesta nu este al meu, ci al vostru. Prin premiul acesta vreau să vă demonstrez că trebuie să aveți curaj, să trăiți ce vreți voi. Vouă vi-l dedic! Aveți curaj să fiți voi și să luptați pentru ceea ce vreți! Trebuie doar să credeți în voi!

O să pun banii în cont, adică o să plănuiesc să călătoresc în următoarele luni.

Banii aceștia vor fi folosiți în scopul de a călători pentru a mă regăsi și să îmi găsesc sensul vieții și ce e cu mine pe acest Pământ. Vreau să public cea de-a doua carte și să plec câteva luni din țară ca să mă relaxez și să văd ce direcție voi urma în viață. Și intenționez să lansez o minicolecție-capsulă. Am observat că ținutele în care am combinat piese masculine și feminine au fost foarte apreciate. Vreau să lansez o minicolecție cu piese masculine și feminine, must have în garderobă”, a spus Ruxi.

În marea finală, 53,8% dintre voturi s-au dus către Ruxi, care a fost desemnată favorita publicului. La mică distanță a fost Viviana Sposub, care s-a situat pe locul doi în clasament, cu un scor de 46,2%.

Citește și: CÂŞTIGĂTOARE „Bravo ai Stil! Celebrities” 2022. Surpriză uriaşă, nimeni nu se aştepta!