Ruxi de la „Bravo ai stil! Celebrities”, infectată cu Covid: „Simțeam de parcă aveam în gură sânge”

Ruxi de la „Bravo ai stil! Celebrities”, infectată cu Covid. Tânăra se numără printre persoanele publice care s-au confruntat cu virusul SARS-CoV-2. Chiar dacă a trecut ceva timp, abia acum a decis să vorbească despre experiența pe care a trăit-o.

03 dec. 2021, 17:24
Ruxi de la „Bravo ai stil! Celebrities”, infectată cu Covid: „Simțeam de parcă aveam în gură sânge”
Ruxi de la „Bravo ai stil! Celebrities”, infectată cu Covid

Ruxi de la „Bravo ai stil! Celebrities”, infectată cu Covid. Concurenta a mărturisit că a început să resimtă simptomele specifice la patru zile după ce testul a fost pozitiv, iar lucrurile nu au fost tocmai ușoare.

Citeşte şi: Ioana Filimon de la „Bravo ai stil!” despre intervențiile estetice pe care le-a suferit: „Oamenii îmi spuneau Buzuca”

Ruxi de la „Bravo ai stil! Celebrities”, infectată cu Covid

Deși nu a făcut o formă gravă a bolii, Ruxi a resimțit din plin virusul. Avea dureri mari de cap, cu nas înfundat și cu o salivă sărată, ce îi lăsa un gust de sânge în gură.

Am trecut printr-o experiență, pe care nu am împărtășit-o cu nimeni, în afară de câțiva oameni din jurul meu… Am avut corona! La patru zile la contactul cu ea, mi s-a înfundat foarte tare nasul, dar grav… Tot așa seara, m-a luat o durere de cap foarte mare…

Mă durea foarte tare, venea din creștet, până în frunte și simțeam că vreau să dorm, pentru că mă durea capul… Nu mi-am pierdut gustul și mirosul, am avut saliva foarte sărată. Simțeam așa… de parcă aveam în gură sânge… M-am dus să îmi fac testul și a ieșit pozitiv.

90% poate am fost asimptomatică, pentru că febră nu am avut, nu am tușit, nu am avut frisoane, nu am avut stări de oboseală… Am mai avut ceva ciudat, îmi era frig… Stăteam în casă cu un hanorac, cu încă un hanorac cu fermoar peste și pantolni lungi și șosete și tot simțeam așa că sunt rece…

În unele nopți în care mă culcam, nasul se înfunda foarte tare, atunci mă speriam ușor, pentru că mă gândeam că dacă mi se înfundă, trebuie să chem salvarea”, a declarat Ruxi de la „Bravo ai stil! Celebrities”.


loading...
Partenerii noștri