Câştigătoarea DANSEZ PENTRU TINE a făcut videochat pentru a supravieţui şi a spălat WC-uri în Anglia FOTO

Ella Dumitru a fost nevoită să facă videochat pentru a putea supravietui, iar mai apoi a ajuns sa spele WC-uri in Anglia. De cateva luni insa, viata ei s-a schimbat complet.

15 oct. 2015, 08:13

Viata Ellei Dumitru nu a fost deloc usoara, scrie cancan.ro. A fost nevoita sa faca videochat pentru a trai, insa lucrurile s-au schimbat, iar acum tanara are o viata asa cum si-a dorit. A devenit studenta si este indragostita de un tanar american.

Citeşte şi O vedetă de la Dansez pentru tine trece prin momente groaznice. S-a operat, dar tot nu e complet vindecată

„Viata mea s-a schimbat foarte mult in ultima perioada. Urmeaza sa ma mut la Londra, am intrat la Universitate (la distanta, psihologie) si sunt indragostita pana peste cap. Voi lucra in timpul facultatii. Am lucrat ca si ingrijitor pentru persoane varstnice pana recent , acum in Londra voi lucra prin agentie la inceput , deci ar putea fi orice, retail, chelnerita. O sa ma mut intr-o casa cu chirie. Practic e o casa in care locuiesti cu alte persoane, dar ai camera ta. Cu iubitul inca nu ma mut. Poate intr-un an, doi. Daca, desigur, ne merge la fel de bine. Nu stii niciodata in viata, din pacate”, a declarat Ella. 

Citeşte şi Willmark renunţă la România. Fostul jurat de la „Dansez pentru tine” pleacă în Las Vegas

S-a impacat cu mama ei

Dupa ce s-a judecat cu cea care i-a dat viata, pentru a-si recupera banii pe care ii castigase la „Dansez pentru tine”, lucrurile s-au asezat in viata lor, iar Ella si mama ei s-au impacat, iar acum sunt o familie normala.