Willmark renunţă la România. Fostul jurat de la „Dansez pentru tine” pleacă în Las Vegas

Willmark, unul dintre cei mai apreciaţi juraţi ai show-ului "Dansez pentru tine" a decis să îşi consolideze mai mult cariera profesioanlă şi să se ocupe de proiecte care mai de care mai îndrăzneţe.

RomaniaTV.net
17 iul. 2015, 12:29
Willmark renunţă la România. Fostul jurat de la „Dansez pentru tine” pleacă în Las Vegas

Willmark este foarte implicat în proiectele lui şi e pe cale să îşi îndeplinească cel mai mare vis. În curând, el va pleca în Las Vegas, pentru a organiza un eveniment de proporţii, unde se pare că va avea nu doar momente de dans, ci şi de cântat.

„Pregătim şi un mare spectacol pentru Las Vegas, care va însemna o plecare din România pentru o perioadă mai lungă. Dar asta vom vedea în cel mult doi ani.

Wilmark atacă PRO TV-ul. Vezi ce spune despre eliminarea lui din juriul „Dansez pentru tine”

Nu mă consider cântăreţ, pentru că în piesele la care am colaborat am făcut partea de rap. Am mai lucrat cu Mandinga, Chicanos, Betty Stroe, plus patru melodii înregistrate la aniversarea de 10 ani a şcolii de dans. Deci am piese pentru un album (râde).

Trebuie să mai studiez pentru a mă putea considera cântăreţ. Mi-ar plăcea să cânt la percuţie. Kongas mi se par foarte interesante pentru că sunt asociate în dans cu mişcarea şoldurilor şi sunt cele care marchează întotdeauna acel ritm”, a declarat Willmark pentru ziarulring.ro.

Citeşte şi  Incredibil cât a slăbit Wilmark după ce a fost scos din juriul de la „Dansez pentru tine”