Câştigătoarea de la „Dansez pentru tine” îşi acuză mama: Şi-a plătit datoriile, nu tratamentul

În 2010, Ella Dumitru câştiga, alături de actorul Octavian Strunilă, unul dintre sezoanele concursului "Dansez pentru tine". Cea pentru care a dansat era mama ei, imobilizată într-un scaun cu rotile. Voia să o ajute să-şi plătească tratamentul costisitor. Acum, cele două au ajuns să se judece pentru banii respectivi, iar tânăra îşi acuză mama că în loc să-şi plătească tratamentul, cum ar fi trebuit, a folosit banii în alte scopuri.

RomaniaTV.net
13 iun. 2012, 09:49
Câştigătoarea de la „Dansez pentru tine” îşi acuză mama: Şi-a plătit datoriile, nu tratamentul

Ella Dumitru a vrut să-şi ajute mama paralizată şi a concurat la „Dansez pentru tine”. Alături de Octavian Strunilă a impresionat şi juriul, şi publicul şi a câştigat marele premiu. Spera ca, după ce mama ei îşi va plăti tratamentul, să primească şi ea o parte din bani pentru a studia actoria. Numai că nu s-a întâmplat nici una, nici alta.

Fosta câştigătoare de la „Dansez pentru tine” şi-a dat mama în judecată. Ella Dumitru solicită să primească 80.000 de lei din banii obţinuţi. Cum mama ei nici nu vrea să audă şi spune că banii respectivi erau pentru tratamentul său, în documentul depus la Judecătoria Hunedoara, Ella Dumitru susţine că banii nu au fost alocaţi scopului iniţial, ci au fost folosiţi pentru a plăti datorii la bănci şi la întreţinere, scrie Cancan.

De trei luni, Ella a plecat de acasă şi locuieşte cu un prieten şi nici nu a mai vorbit cu mama sa. „Nu cred că avem ce discuta. Chiar dacă eu spun ceva şi am dreptate, ea o întoarce cum vrea. Şi dacă nu, plânge. Toată viaţa m-a şantajat emoţional”, a spus Ella, pentru Cancan.