Câştigătoarea Masterchef şi-a pierdut căţelul în incendiul de săptămâna trecută

Ghinion teribil pentru fosta câştigătoare de la MasterChef! Miercuri la prânz, când era plecată să-şi ia copiii de la şcoală, casa Aidei Parascan a luat foc, iar bucătăria s-a făcut scrum într-o secundă. Pe lângă pagubele materiale, în incendiu a pierit şi Milo, căţelul familiei.

20 feb. 2016, 12:46

“Pagubă majoră e în bucătărie, în care trebuie pusă faianță, mobilă și geamuri. Toată casa e de spălat și de zugrăvit! Nu știu cât ar costa reparațiile Am lipsit 20 de minute de acasă, timpul necesar pentru a-mi lua copilul de la școală. Când am ajuns înapoi, vecinul de lângă vorbea cu pompierii, am deschis ușa și nu am putut sa intru în casa. Era doar fum dens negru, care a umplut imediat casa scării”, a spus Aida, in exclusivitate pentru ziarulring.ro.

În incendiu, Aida a pierdut si o sumă importantă de bani (4.000 de euro), pe care îi strânsese cu greu şi-i ţinea pe un raft. “Mă pregăteam sa îmi cumpăr mobila și să fac o vacanta cu copiii, pentru ca nu am fost niciodată în vacanta cu toți trei până acum”, ne-a mai spus ea. Căţelul a murit asfixiat Nu banii sunt însă marea pierdere a Aidei, ci căţelul Milo, care era prietenul cel mai bun al copiilor ei. Îl aveau de numai câteva luni, însă era deja un adevărat membru al familiei, ne-a spus chiar ea: „Acesta e marele meu regret, că l-am lăsat în casă pentru ca ma grăbeam deoarece după ce îl aduceam pe Samuele de la școală, trebuia sa plec la muncă”.

Impresionați de drama ei, prietenii s-au mobilizat și o vor ajuta cu curățenia și cu bani pentru a trece peste această nenorocire. Și vecinii i-au sărit în ajutor. “Nu mi s-a întâmplat niciodată asa ceva, dar am trecut prin multe lucruri care m-au obligat sa o iau de la zero. Acum, un vecin s-a oferit sa ne lase sa dormim în apartamentul lui, deoarece nu locuiește nimeni în el. Voi vedea dacă instalația electrica funcționează sa pot sa încep sa spăl și sa curat măcar îmbrăcămintea. Norocul meu este ca bucătăria este într-o parte izolata a casei, iar timpul a fost scurt și geamurile închise, de aceea nu a fost afectata toată casa”, a conchis ea.