Câştigătoarea premiului Eurovision din 2012: Mi-e teamă să nu-mi pierd vocea VIDEO

Loreen, câştigătoarea premiului Eurovision din 2012, a declarat că cel mai important lucru pentru ea este să creeze muzică, ci cea mai mare teama a sa este să nu-şi piardă vocea.

RomaniaTV.net
19 nov. 2012, 11:04
Câştigătoarea premiului Eurovision din 2012: Mi-e teamă să nu-mi pierd vocea VIDEO

„Pentru mine, cel mai important lucru pentru să creez muzică. Mi-e mai mult frică să nu-mi pierd vocea. Îmi place cu adevărat ceea ce fac”, a declarat Loreen la Kiss FM.

Cântecele sale sunt inspirate de experinţele sale de viaţă sau ale oamenilor din jurul ei. „Când eram copil, eram foarte timidă, nu voiam să devin artist. Abia la 17-18 ani profesorii mei de muzică mi-au spus că trebuie să împărtăşesc acest lucru, să nu-l ţin pentru sine”, a mărturisit Loreen.

Câştigătoarea Eurovision 2012 a povestit că după finalizarea concursului s-a retras în pădure pentru câteva zilei: „A fost un refugiu. Am mai fost acolo. Retragerea înseamnă că taci zece zile, nu scrii, nu vorbeşti, nu priveşti pe nimeni în ochi, nu faci nimic. Nu faci decât să meditezi. După Baku mi-am zis: ‘Am nevoie de o pauză, voi pleca zece zile’. Dar am plecat două zile, pentru că nu mi-am putut permite”, a mai spus Loreen.

Citeşte şi Seară unică la XFACTOR. Vezi ce artist consacrat este invitat special

Urmăreşte VIDEO cu reprezentaţia lui Loreen la concursul Eurovision 2012