CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2018: Surpriză mare, s-a aflat cine va trece primul linia de sosire

CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2018: Jurnalistul Mircea N. Stoian a dezvaluit pe blogul sau cine va castiga marele premiu al show-ului Asia Express, dar s-a înşelat amarnic. 

09 mart. 2018, 09:05
CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2018: Surpriză mare, s-a aflat cine va trece primul linia de sosire

UPDATE: Ana Baniciu și Raluka au câştigat Asia Express şi cei 30.000 de euro.


CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2018: Așa cum te-am obișnuit, anticipez și de data asta câștigătorul maratonului  de traveling, silă virtuală și umor involuntar, difuzat de Antena 1 sub numele Asia Express. Formatul a bubuit în mai multe țări din lume, 15 mai precis. Cu toate astea, poporul nostru rural, grabnic degustător de țuică și sarmale și pseudo-orășenii, cu flatulații metropolitate în minte, care formează preponderent audiența, nu prea s-au înghesuit să vadă nici cum își pune Cruduța silicoanele la expoziție, ca-n filmele porno, n-au vrut să prea guste  glumele de Constanța-periferie gâlgâite de Vârciu și nici să asculte cotcodăcelile cuplului Ana-Raluka, altfel fete simpatice, dar cu experiență de televiziune, cât câinele meu la făcut zacuscă. Show-ul are vizibile urme de frână pe chiloții manipulării. Dacă stau să fac socoteala la banii mărunți ai audienței, dar mai ales să trag preșul popularității, ca să cadă aproape toți în freză, dintre cei care au rămas în competiție în acest moment, doar doi rămân în picioare spre linia de sosire. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Cine are impresia că Antena 1 a băgat, vreo două milioane de euro, (zic eu, la paradeală estimativă) în producția asta, ca să ia caimacul premiului cel mare, Lora sau Ana Baniciu se înșeală, ca o ghicitoare în cafea, pusă să facă preziceri, studiind urmele albe dintrun pahar cu lapte fost bătut, actualmente băut. Nici un om dinafară nu va câștiga ceva întrun concurs împotriva unui angajat al trustului. Cei doi au o bună cotă de popularitate, sunt aproape credibili, au experiență dar mai ales adastă de ceva vreme în ograda Antenei 1.  Cum Liviu Vârciu (de cel pe care îl vedem la televizor vorbesc, nu de cel din viața reală, care nu face subiectul dicuției) e antipatic, cu vocabular limitat, cabotin, (se vede Vârciule,  cei cu studii în domeniu te-au citit imediat) infatuat și agresiv fără motiv, de parcă ar fi fost hrănit cu guvizi carnivori din Marea Neagră, e clar că Asia Express nu poate avea decât un singur câștigător. Fratele meu întru calviție, Andrei Ștefănescu, să trăiască să-nflorească și să facă și fructe bune de compot.  Motivațiile vor veni altă dată, mai spre sfârșit, pe filiera logicii, a observației și a modului în care Andrei este pus în valoare. Pentru chelie impecabilă, imagine favorabilă, umor și știința artei spectacolului (chiar dacă nu are studii de specialitate, intuiește foarte bine ce are de făcut) Andrei primește de la Gică Contra nota 6 și o perucă din epidermă de râmă, pe care am purtat-o și eu vreo doi ani”, a scris Mircea N. Stoian pe blogul său personal.

Ultimul traseu în Laos. O nouă cursă pentru o nouă amuletă! Echipele s-au reunit şi pleacă într-o aventură de zile mari. Lora: „Mă bucur că l-am revăzut pe Ionuţ”

Echipele pleacă în cursa în formulă inițială, iar pentru că ultima ajunsă în ediția de luni nu a fost eliminată, intra în această seară în competiție cu un handicap. Ana Baniciu și Raluk sunt nevoite să transporte pe tot parcursul zilei un recipient cu pește fermentat, preparatul care le-a dat bătăi de cap în probă de ieri, menținând cutia intactă până la ultimul punct de control.