Câștigător ASIA EXPRESS 2021. Cele două echipe care au intrat în marea finală! Miza e uriașă!

Finala sezonului 4 al emisiunii Asia Exprees e din ce în ce mai aproape. Semifinala a venit cu un deznodământ surprinzător.

25 nov. 2021, 00:04
Câștigător ASIA EXPRESS 2021. Cele două echipe care au intrat în marea finală! Miza e uriașă!

Câștigător ASIA EXPRESS 2021. Irina Fodor a anunțat finaliștii de pe Drumul Împăraților, după o eliminare neașteptată.

Câștigător ASIA EXPRESS 2021. Cele două echipe care au intrat în marea finală! Miza e uriașă!

Aventura de pe Drumul Împăraților a început din Turcia cu 9 echipe, care au luptat cot la cot să rămână în competiție. Cursa continuă în Israel, ultima etapă din Asia Express, cu cele două echipe finaliste. Telespectatorii au avut parte de o răsturnare de situație în semifinala sezonului 4 al celui mai dur reality show. Irina Fodor a anunțat concurenții care se vor întrece în marea finală a show-ului, duminică, 28 noiembrie 2021.

În ultima etapă din Asia Express, cuferele cu nestemate au decis soarta vedetelor din competiție. O altă echipă a fost eliminată și au curs lacrimi de tristețe, după ce Cosmin și Eliza Natanticu au părăsit concursul.

În ediția 41 a sezonului 4 din Asia Express, cutia cu nestemata roșie a fost aleasă de Lidia și Estera Buble. Concurentele au plecat cu lacrimi în ochi din competiție, dar și cu o mulțime de aplauze din partea colegilor.

Cuza și Emi, prima echipă finalistă a sezonului 4 din Asia Express – Drumul Împăraților 2021
Deși de-al lungul show-ului nu au reprezentat o amenințare pentru nimeni, Cuza și Emi au demonstrat în semifinală că sunt o echipă de temut. Concurenții nu au ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor, motiv pentru care nu au avut de ales un cufăr și nu au riscat eliminarea.

Cosmin şi Eliza Natanticu au făcut dezvăluiri din culisele Asia Express. Una dintre cele mai apreciate echipe din reality show-ul difuzat la Antena 1 au rememorat situaţiile cu care s-au confruntat într-o experienţă unică.

„Am avut mai multe momente în care am vrut să renunţ, dar Lizi a fost cea care mereu m-a încurajat şi m-a ajutat să trec peste acel impas şi să merg mai departe. Am slăbit aproape 6 kilograme.

Primul lucru pe care l-am făcut când am ajuns acasă, am plecat direct în vacanță, unde am dormit şi am dormit, şi am şi mâncat, dar am dormit după„, a declarat Cosmin Natanticu pentru Viva.ro.

Citește și: ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 15 NOIEMBRIE. Echipa care a primit paşaportul pentru Israel. Elimare surpriză luni seară