ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 15 NOIEMBRIE. Echipa care a primit paşaportul pentru Israel. Elimare surpriză luni seară

ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 15 NOIEMBRIE. Ediția 35 a sezonului 4 din Asia Express a venit cu o surpriză pentru cele cinci echipe rămase în competiție. La scurt timp după ce s-au reîntregit echipele, Irina Fodor a dat vestea că ultimele patru cupluri de vedete cu cele mai puține nestemate vor participa la Cursa pentru Ultima Șansă.

15 nov. 2021, 00:22
ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 15 NOIEMBRIE. Echipa care a primit paşaportul pentru Israel. Elimare surpriză luni seară
ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 15 NOIEMBRIE

UPDATE  Adriana Trandafir și Maria Speranța au fost eliminate din competiție

ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 15 NOIEMBRIE. Cea de-a noua etapă din Asia Express – Drumul Împăraților a adus încă o eliminare surprinzătoare. Patru echipe s-au întrecut pe un traseul solicitant și plin de obstacole la Cursa pentru Ultima Șansă din Iordania, însă un cuplu de vedete nu a ținut pasul cu ceilalți și a riscat eliminarea.

ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 15 NOIEMBRIE. Irina Fodor nu a ținut cont de ordinea în care concurenții au ajuns la ea, ci de numărul nestematelor pe care i le-au dat. Lidia Buble și Estera au strâns cele mai multe pietre prețioase și s-au calificat în ultima etapă a celui mai dur reality show, Israel.

Eliza & Cosmin Natanticu, Cuza & Emi, Mihai Petre & Elwira, Adriana Trandafir și Maria Speranța au obținut cele mai puține nestemate și s-au calificat la Cursa pentru Ultima Șansă din Iordania.

Citeşte şi: Patrizia Paglieri, despre eliminarea de la Asia Express: „Am stat o zi pe perfuzii”

ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 15 NOIEMBRIE. În timp ce surorile Buble se bucurau pentru că au primit pașaportul către Israel, celelalte patru echipe așteptau vești de la prezentatoarea TV. Concurenții au rămas surprinși când au aflat că în ediția de astăzi, 15 noiembrie 2021, sunt nevoiți să lupte în Cursa pentru Ultima Șansă.

Dacă până acum știam foarte bine câte zile de cursă există, acum nu știm nimic. Cred că vom mai avea o zi de competiție, iar apoi cursa pentru ultima șansă va fi mâine”, a spus Mihai Petre completat de Elwira.

ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 15 NOIEMBRIE. Patru echipe au intrat în cursă: Mihai Petre & Elwira, Cuza & Emi, Adriana Trandafir & Maria Speranța, Eliza & Cosmin Natanticu se vor lupta să nu iasă pe ultimul loc. Un lucru este cert, o echipă riscă eliminarea în etapa nouă a competiției de pe Drumul Împăraților.

Data la care se va juca marea finală de pe Drumul Împăraților

Drumul Împăraților va avea loc pe 28 noiembrie 2021, de la ora 20:00. În seara de duminică, 28 noiembrie, fanii Asia Express vor afla cine sunt marii câștigători.

Drumul Împăraților din Asia Express s-a deschis în Turcia. Acolo 9 echipe au descoperit cât de frumoasă dar și grea este competiția de la Antena 1.

Connect-R și Shift, Mihai Petre și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera Buble, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco Paglieri, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza Natanticu, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Anca Ungureanu, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug au acceptat provocarea Asia Express.

Cu toții au dat piept cu situațiile surprinzătoare și diferențele culuturale din Turcia. Au avut de-a face cu probe care le-a pus răbdarea la încercare. Fiecare echipă și-a dat silința să ajungă prima în fața Irinei Fodor, în fiecare cursă pentru Imunitate, însă nu toți au reușit.