CASTIGATOR ASIA EXPRESS. Jocul se complică pe ultima sută de metri. Concurenţii eliminaţi pun beţe-n roate finaliştilor

CASTIGATOR ASIA EXPRESS. Drumul Dragonului a ajuns aproape de final. După mai bine de 4500 de kilometri pe teritoriul a patru țări necunoscute din Asia, cele trei echipe rămase în concurs se vor confrunta cu ultimele încercări ale acestei experiențe unice. Semifinala "Asia Express", difuzată luni seară pe Antena 1, de la 20:00, le pregătește vedetelor misiuni care îi vor aduce la capătul disperării, teste ce îi vor provoca și care vor demonstra cine merită cu adevărat să fie mai aproape de lupta decisivă. Și pentru că surprizele se țin lanț în această cursă extremă, luni seară foștii concurenți sunt cei care îi vor provoca pe cei rămași să treacă printr-un test al detaliilor, ce ar putea stabili clasamentul.

RomaniaTV.net
02 apr. 2018, 09:54
CASTIGATOR ASIA EXPRESS. Jocul se complică pe ultima sută de metri. Concurenţii eliminaţi pun beţe-n roate finaliştilor

UPDATE: Ana Baniciu și Raluka au câştigat Asia Express şi cei 30.000 de euro.

FINALA ASIA EXPRESS. Destinația finală a acestei etape este Bangkok, acolo unde Gina Pistol dezvăluie clasamentul final de la „Asia Express”.

 Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Vica Blochina și Daniela Crudu și Raluka alături de Ana Baniciu sunt cei șase concurenți care s-au luptat crâncen pentru a-și asigura locul în etapa finală a emisiunii „Asia Express”.

Regulile concursului sunt clare: ultima echipă clasată pleacă acasă și primele două ajunse la punctul de întâlnire merg în finală.

Vica și Daniela Crudu părăsesc competiția, iar Liviu va lupta alături de Andrei Ștefănescu împotriva echipei formate din Ana și Raluka, pentru marele premiu „Asia Express”! 

ASIA EXPRESS 2 APRILIE 2018. Cele trei echipe ramase in competitie sunt tot mai aproape de marele premiu pus in joc, cei 30.000 de euro care vor reveni concurentilor ajunsi primii la final. La debut de etapa semifinala, Gina ii anunta pe competitori ca, de aceasta data accenutul nu se va mai pune pe rapiditate ci pe memorie.

ASIA EXPRESS 2 APRILIE 2018. Fiecare dintre echipe a primit cate o harta care urma sa-i conduca la tablete pe care erau inregistrate mai multe intrebari legate de parcursul show-ului de pana in prezent. Un raspuns gresit echivala cu 5 minute de intarziere. Dupa un scurt parcurs facut la bordul unor masini oprite la ocazie, concurentii si-au continuat drumul cu ajutorul unor ricse.

ASIA EXPRESS 2 APRILIE 2018. Dupa ce au avut de raspuns la cate doua intrebari de echipa, concurentii au primit cate un plic in care erau niste medalioane, pe spatele carora erau inscrise mai multe cifre dintre care, macar una, trebuia sa fie inclusa in numarul masinii cu care urmau sa continuie drumul spre capitala.

Urmatoarele tablete pe care erau inregistrate intrebari au fost gasite de concurenti la dragoni asemanatori caprei de la noi, care ureaza de Anul Nou. A urmat apoi o noua bucata de drum parcursa cu ajutorul masinilor oprite la autostop.

Noua proba la care au fost supusi competitorii a fost umplerea unui sac cu exact 7 kilograme de excremente de liliac ridicate dintr-o pestera. Liviu si Andrei au ajuns primii la aceasta destinatie urmati de Raluk si Ana.

Cele doua echipe au terminat cu brio si aceasta incercare si apoi au plecat spre urmatorul punct de interes, „capul dragonului”, unde-i asteptau urmatoarele tablete cu intrebari.

Era momentul ca si perechea Vica-Daniela sa ajunga la pestera cu lilieci. Desi au umplut sacul cu excremente mai repede decat celelalte echipe, Vica si Cruduta nu au stiut sa raspunda la intrebarea pusa astfel ca au primit o noua penalizare de 5 minute.

Chiar daca destinatia finala se vedea deja in departare pentru unii dintre concurenti, tuturor le-a sunat aparatul de receptie prin care Gina ii anunta ca trebuie sa se opreasca pentru a-si gasi adapost pentru noapte.

A doua zi dimineata s-a pornit din nou a drum. Liviu si Andrei au decis sa ajunga la turnul dragonului pe jos caci tinta era deja vizibila cu ochiul liber. Avantajate de situatie au fost si Raluka si Ana care au fost conduse pana la destinatie cu masina chiar de gazdele lor de pe noapte.

In varful turnului concurentii erau asteptati de cate o tablie pe care era scris vechiul nume al capitalei Bangkok, un sir de 21 de cuvinte greu de rostit care trebuia memorat si spus la trecerea peste o apa absolut necesara pentru a ajunge la intalnirea cu Gina.

Previzibil, Raluk si Ana au sosit primele la punctul de trecere a raului. Au reusit la proba dificila de a rosti cuvintele de pe tablie si au plecat mai departe. Cei doi baieti au sosit pe locul doi insa ei nu au reusit din prima astfel incat au fost obligati sa maia stepte 5 minute pana la urmatoarea incercare. De aceasta data, au reusit si au plecat si ei in traversarea apei cu vaporasul.

Nu peste mult timp, Vica si Daniela au ajuns si ele la punctul in care trebuiau sa rosteasca textul de pe tablita. Le-a iesit din prima incercare si apoi si-au vazut de drum spre ultima destinatie.

La sosirea pe malul celalalt al raului echipele au fost supuse unei noi incercari: sa faca un puzzle cu piese primite de-a lungul timpului de la Gina care odata facut releva adresa la care concurentii erau asteptati de Gina.

Adresa era acoperisul unuia dintre cele mai inalte turnuri din Bangkok. Fiecare clipa capata o incarcatura tensionala maxima caci participantii la show stiau ca acestea puteau fi ultimele momente din emisiune. Deznodamantul a fost insa unul destul de previzibil dupa felul in care se desfasurasera ostilitatilor. Prima echipa ajunsa in fata Ginei a fost cea alcatuita din Raluk si Ana in timp ce Liviu si Andrei au venit pe locul 2 si implicit au patruns in finala.

Din pacate, Vica si Daniela si-au luat adio de la acest show, locul 3 ocupat de ele la finalul acestei etape fiind insuficient pentru a le califica pentru ultimul act al competitiei.

CASTIGATOR ASIA EXPRESS. Vedetele care au plecat acasă au lăsat în urmă pentru concurenții care încă se află în cursă o serie de întrebări cheie, iar acest test de rememorare va provoca echipele să-și aducă aminte detalii specifice din experiența „Asia Express”. Pentru că se află la doar câțiva pași de premiul de 30.000 Euro, jocul va deveni și mai complicat. Întrebările sunt înregistrate pe niște tablete, iar tabletele vor fi ascunse în cele mai neobișnuite locații, astfel încât cei șase vor fi nevoiți ca mai întâi să le găsească pe străzile aglomerate din Thailanda. Rapiditatea, intuiția și viteza de reacție a celor doi coechipieri vor fi vitale.

Citeşte şi Lora, mărturisire CUTREMURĂTOARE despre DIVORŢ. „Despărţirea m-a lăsat cu…”

Pentru această provocare, vedetele vor avea la dispoziție o hartă și o ricșă, un mijloc de transport cu două roți tras de o bicicletă, iar culoarea acestuia va dicta traseul destinat fiecărei echipe. Punctele de reper indicate pe hartă îi vor ajuta să ajungă mai repede la tablete și să înceapă acest test al detaliilor: „Trebuie să fim foarte atente la puncte, pentru că nu există niciun steag acolo și putem să le omitem.”, afirmă Raluka.

În cazul în care o echipă va răspunde corect la toate întrebările, trebuie doar să returneze trăsura și să își continue drumul către următoarea misiune. În caz contrar, fiecare răspuns greșit va atrage de la sine o penalizare de 5 minute, timp în care coechipierii nu vor avea voie să joace.

„Dragii noștri semifinaliști, vă felicităm pentru că ați ajuns până aici. Dar avem o întrebare pentru voi, una dificilă.”. Acesta va fi doar o parte din mesajul fraților Moroșanu, ce i-ar putea încurca definitiv pe cei rămași în cursă: „Nu aș putea să răspund niciodată la întrebarea asta. Aș putea să stau șapte zile aici și tot nu mi-aș aminti. Nu pot să rețin denumiri.”, afirmă Vica Blochina total debusolată.

Citeşte şi ASIA EXPRESS. Daniela Crudu, bătută cu pumni şi picioare de Ana Baniciu. „Mi-a dat în faţă de 7 ori, mă feream să nu-mi dea în baloane”

Destinația finală a acestei etape este Bangkok, acolo unde Gina Pistol va dezvălui clasamentul final. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Vica Blochina și Daniela Crudu și Raluka alături de Ana Baniciu sunt cei șase concurenți care se vor lupta crâncen pentru a-și asigura locul în etapa finală a celui mai dur reality show. Cu ultimele resurse de energie, cu noi strategii și cu obiectivul de a câștiga cei 30.000 de Euro puși în joc, cele trei echipe rămase vor resimți din plin presiunea acestor momente decisive. Numele finaliștilor „Asia Express” va fi dezvăluit luni seară de la ora 20:00, într-o nouă ediție tensionată, ce va ține telespectatorii Antena 1 cu sufletul la gură în fiecare moment.