CÂŞTIGĂTOR CHEFI FĂRĂ LIMITE 2022. Surpriză uriaşă, s-a aflat marele secret înainte de finală

Chefi fără limite, cel mai nou show de gătit produs de Antena 1, se apropie de final cu paşi repezi. Emisiunea prezentată de Irina Fodor şi-ar fi ales, deja, marele câştigător, iar noi avem numele persoanei care a pus mâna pe marele premiu.

26 apr. 2022, 20:22

CÂŞTIGĂTOR CHEFI FĂRĂ LIMITE 2022. Marele câştigător al emisiunii a fost aleas deja şi toţi concurenţii care au luat startul la această emisiune şi, deşi au clauză de confidenţialitate prin care nu pot dezvălui numele persoanei care a câştigat, aceştia au „transpirat” câteva informaţii.

În etapa finală, ajung nouă concurenţi Mariana Tarbuc, Dana Theodora, Tanya, Iman, Daniel Tudor, Francisc, Istvan şi Nobo Daniel. În prima zi, trei fete vor părăsi competiţia, Mariana Tarbuc, Dana Theodora, Tanya. Juriul va fi la fel de nemilos şi cu băieţii, în a doua zi a finalei, Iman, Daniel Tudor, Francisc fiind cei sacrificaţi. Lupta pentru MARELE PREMIU se va da între Laura Eremia (Chef Bontea), Istvan (Chef Scărlătescu) şi Nobo (Chef Bontea). Conform Viperelor Vesele, Nobo va fi câştigătorul.

Chefi fără limite 2022. Condiţii grele la filmările din Grecia: „Ne-au luat telefoanele şi ne-au aruncat într-un autocar”
Ale surse o dau pe Laura Eremia drept cea care a pus mâna pe marele premiu oferit de Antena 1. Pentru cei care nu ştiu cine este şi cu ce se ocupă Laura, ei bine, aceasta este de profesie patiser, este căsătorită şi este mama a trei copii. Aceasta face parte din echipa lui Sorin Bontea şi are propria afacere, în Bucureşti. Nu i-a fost deloc uşor să îşi părăsească familia şi afacerea, dar a făcut-o de dragul concursului.

Afacerea Laurei este unică în România, căci cu siguranţă că nu aţi mai auzit de produse de patiserie realizate special pentru persoanele care ţin dietă. Produsele care sunt comercializate în cadrul restaurantului său sunt sărace în carbohidraţi şi conţin substanţe nutritive, speciale pentru oamenii care duc un stil de viaţă sănătos.

„Semnătură mea? Gătitul cu multă pasiune și cu gust, cu ingrediente naturale, cât mai healthy. Totul dinamic și plin de personalitate, la fel că mine. GAME ON!”, a spus Laura atunci când şi-a părăsit soţul şi copiii şi a plecat în aventura de la Chefi fără limite.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1
Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.

„Chefi fără limite”, fără Gina Pistol. Cine este chef Iosif Ștefănescu, co-prezentatorul show-ului
Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Ajunși la Naxos, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au dezvăluit detalii din culise, în cel de-al nouălea stage al emisiunii Chefi fără limite. Astfel s-au aflat „secrete” savuroase despre cei trei bucătari îndrăgiți.

Florin Dumitrescu a dezvăluit detalii surprinzătoare despre colegii săi de platou, de la Chefi fără limite

Naxos a fost locul din Grecia în care s-a desfășurat cel de-al nouăelea și penultimul stage al emisiunii Chefi fără limite, de la Antena 1. Semifinala a venit cu probe dificile și palpitante, dar și cu probe de gătit ce au testat din plin imaginația, creativitatea, priceperea și rapiditatea concurenților. În Naxos, la fel de intense au fost și peripețiile trăite în culise de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Ce au dezvăluit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu din culisele emisiunii Chefi fără limite
De data aceasta, pe cât de caldă și plăcută era vremea în alte locuri, Naxos i-a surprins pe chefi și pe concureți cu rafalele puternice de vânt. Semifinala a venit cu probe și mai grele și toată lumea a alergat mult mai mult decât de obicei, mai ales că marea finală e la un pas distanță.

Cartoful din Naxos a fost parcă „vedeta” probelor și atât chefii cât și concurenții le-au făcut pe toate, de la curățat și cărat și până la tăiat și gătit. La un moment dat, Cătălin Scărlătescu a simțit nevoia să se răsfețe puțin cu o porție de portokalopita, un desert grecesc extrem de îndrăgit.

Tot în cadrul acestui episod am descoperit detalii savuroase din culisele Chefi fără limite. De multe ori, peripețiile din spatele camerelor sunt și mai palpitante! Florin Dumitrescu a dezvăluit așadar cum e să dormi între Bontea și Scărlătescu și ce obiceiuri au aceștia în timpul nopții.

„Ăsta nu sforăie, ăsta face alte tâmpenii”, a mărturisit acesta despre experiența trăită la hotel. Ulterior, când a vrut să facă un gest amabil față de Scărlătescu, Florin Dumitrescu a fost surprins de reacția colegului său, iar motivul a fost unul cât se poate de neașteptat.

Filmarea cu Florin Dumitrescu și Sorin Bontea care a înnebunit internetul. Fanii, în delir când au văzut ce fac chefii: ”Nebuni frumoși!” – VIDEO
Despre ce este vorba și ce l-a deranjat atât de tare pe Cătălin? Află totul urmărind clipul video de mai sus cu imagini din culisele emisiunii Chefi fără limite, de la Antena 1.

Un moment cu adevărat savuros din culise este cel în care Cătălin Scărlătescu a făcut show, în timp ce se dădea pe mașinuțele de copii găsite pe o stradă din Naxos!

Ce s-a întâmplat în sezonul 9 Chefi la cuțite
În sezonul 9 Chefi la cuțite, Narcisa Birjaru, concurenta lui Cătălin Scărlătescu a devenit prima femeie câștigătoare a show-ului.

În finala show-ului au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu.

Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro.