Chefi fără limite 2022. Condiţii grele la filmările din Grecia: „Ne-au luat telefoanele şi ne-au aruncat într-un autocar”

Chefi fără limite 2022. Cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu, au avut parte de aventura vieții lor. Formatul este unul nou și a reprezentat o provocare atât pentru bucătari, cât și pentru echipa de producție. 

14 feb. 2022, 09:04
Chefi fără limite 2022. Condiţii grele la filmările din Grecia: „Ne-au luat telefoanele şi ne-au aruncat într-un autocar”
Chefi fără limite 2022. Condiţii grele la filmările din Grecia

Chefi fără limite 2022. Pe 20 februarie, pasionații de gastronomie vor avea ocazia să vadă trei ediții consecutive ale show-ului culinar. Emisiunea s-a filmat în Grecia, iar timp de zece săptâmâni, cei trei chefi vor lupta unul împotriva celuilalt și vor încerca să pună mâna pe marele avantaj al fiecărei ediții, un Joker.

Chefi fără limite 2022. Condiţii grele la filmările din Grecia

În fiecare episod, chef Dumitrescu, chef Scălătescu și chef Bontea vor trebui să învețe anumite particularițăți ale bucătăriei grecești, apoi să le pună în practică la bancul de gătit de la „Chefi fără limite”.

Citeşte şi:Primele imagini de la Chefi fără limite, cel mai nou show culinar cu Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu 

Momentul în care am făcut cunoștință cu formatul, a fost destul de greu pentru mine. Eu sunt în contact mereu cu casa. Când mi-au zis >… L-am tot dat, în fiecare zi îl dădeam. (…)

În afară de gătit, apar misiunile care sunt similare cu ce ați văzut în „Asia Express”. Singura diferență e că sunt îndreptate către zona de bucătărie. Am trecut prin tot felul de situații.”, a declarat Florin Dumitrescu la „Super Neazta de Weekend”.

Format nou, muncă multă. Ne trezeam dimineața la șase jumătate. A fost frig, am gătit. A plouat, am gătit. Tot felul de probe. Fiecare cu echipa lui, șase membri.” a completat Sorin Bontea în aceeași emisiune.

La mine a fost mai simplu. Eu, învățat cu Grecia, am crezut că merg în vacanță. Când am ajuns, ne-au aruncat într-un autocar, am ajuns la hotel, ne-au luat telefoanele. Și a început munca. Ne-au băgat în pâine imediat.” a spus şi Cătălin Scărlătescu.