Câştigător Chefi la Cuţite 2020. Cine e Ionuţ Belei. Băiatul are o poveste care a emoţionat pe toată lumea

Ionuţ Belei este unul dintre concurenţii care au ajuns în marea finală a faimosului concurs culinar. Tânărul în vârstă de 26 de ani a reuşit să impresioneze chefii încă din audiţii cu un deser preparat, iar Sorin Bontea a crezut în talentul său şi i-a acordat cuţitul de aur.

16 dec. 2020, 23:55
Câştigător Chefi la Cuţite 2020. Cine e Ionuţ Belei. Băiatul are o poveste care a emoţionat pe toată lumea

Câştigător Chefi la Cuţite 2020. Băiatul care are o ambiţie de nedescris i-a impresionat pe chefi pe tot parcursul emisiunii şi a oferit farfurii care mai de care mai frumoase şi delicioase. Puţini ştiu că acesta are o poveste de viață emoţionantă, care demonstrează că ambiţia şi curajul pot schimba totul.

Câştigător Chefi la Cuţite 2020. Cine e de fapt Ionuţ Belei. Băiatul are o poveste care a emoţionat pe toată lumea

Tânărul de doar 26 de ani l-a cucerit de la bun început pe chef Sorin Bontea cu nougatul de caramel sărat, motiv pentru care a primit cuțitul de aur. Şi-a dat seama că bucătăria pentru el este totul în urmă cu 7 ani, când a lucrat într-un restaurant din Germania și a avut de învățat de la adevărați maeștri în arta culinară, chefi care au obținut stele Michelin în localurile lor.

Când mulţi se bucurau de adolescenţă şi de bucuriile ei Ionuţ a început la 14 ani să-și câștige primii bani din muncă, urmând ca la 19 ani să lucreze în construcții.

„Trebuia să merg în construcții, eu am diploma de tehnician în instalații electrice, sunt electrician. Am plecat în construcții, trebuia să mă duc la spart zidul, la dat cu barosul.

Când am ajuns acolo, unde mi s-a zis să dorm nu era pat, nu era nimic, era igrasie peste tot, era totul vraiște, nu erau geamuri… M-a luat plânsul, m-am pus pe o bancă și m-a luat plânsul, am zis că Germania nu mă vrea.

Am zis că plec acasă, dar l-am sunat pe fratele meu și a zis să mai stau. Am ajuns la el. Eu de la 14 ani lucrez ca ospătar, am decis să lucrez cât mai stau acolo, cât mai stau în Germania”, a declarat Ionuț Belei despre el.

Citeşte şi: Câștigător Chefi la Cuțite sezonul 8. Acesta e marele câştigător al concursului de anul acesta!