Câștigător Chefi la Cuțite sezonul 8. Acesta e marele câştigător al concursului de anul acesta!

Sezonul 8 al îndrăgitului show culinar s-a apropiat de final. Chefii s-au luptat cot la cot alături de echipele sale şi au ţinut românii cu sufletul pe jar. Mulţi se întreabă însă cine este noul câştigător din 2020 şi care este povestea lui.

16 dec. 2020, 10:58
Câștigător Chefi la Cuțite sezonul 8. Acesta e marele câştigător al concursului de anul acesta!

Câștigător Chefi la Cuțite sezonul 8. Ionuț Belei a fost ales câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8. Tânărul a reușit să pună mâna pe marele trofeu în valoare de 30.000 de euro după o luptă strânsă în finală cu Roxana Blenche.

Câștigător Chefi la Cuțite sezonul 8. Marea Finala are loc miercuri seară, 16 decembrie, iar după luni bune de competiție, telespectatorii vor afla numele marelui câștigător. Cei trei chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au plecat în luptă cu cei mai buni dintre concurenți şi au oferit un spectacol culinar inedit.

Câștigător Chefi la Cuțite sezonul 8. Cine este de fapt marele câştigător al concursului de anul acesta!

În marea finală au intrat trei concurenţi. Doi dintre dungaţii lui chef Sorin Bontea şi unul din echipa bulinuţelor lui chef Florin Dumitrescu. Maria Şandru şi Ionuţ Belei (cuţitul de aur) l-au făcut mândru pe chef Sorin Bontea şi au prins un bilet spre marea finală. De altfel, cei doi nu sunt printre preferaţii publicului şi al celorlaţi concurenţi din cauza comportamentului pe care l-au prezentat pe parcursul emisiunii. Va fi unul dintre cei doi marele câştigător al emisiunii?

Totodată, chef Florin Dumitrescu a reuşit să intre în finală, după doi ani de absenţă în care a privit din poziţia de spectator marile finale,  alături de războinica Roxana Blenche. Roxana este favorita publicului şi a fost apreciată de mulţi dintre concurenţii care au călcat în bucătăria marelui concurs de anul acesta.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în marea finală de anul acesta.

De altfel, până în anul 2020 au fost difuzate 7 sezoane „Chefi la cuțite”. Marii câştigători au showului au făcut parte din echipe diferite, după cum urmează: 3 concurenți din echipa lui chef Sorin Bontea au câștigat marea finală, doi din echipa lui chef Florin Dumitrescu și doi din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

Marele premiu este în valoare de 30.000 de euro, iar câştigătorul primeşte și titlul de cel mai bun bucătar din România. Astăzi este ultima oară când cei trei chefi vor juriza pentru ultima oară în acest an preparatele concurenților.

Citeşte şi: Apariție de senzație a Ginei Pistol. Cât costă rochia pe care a purtat-o în semifinala ”Chefi la Cuțite”