CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2020. Gina Pistol a anunţat surpriza

Roxana Blenche din echipa lui chef Florin Dumitrescu, Maria Șandru și Ionut Belei din echipa lui chef Sorin Bontea au luptat pentru marele premiu.

16 dec. 2020, 19:31
CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2020. Gina Pistol a anunţat surpriza

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2020. Ionuț Belei a fost ales câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8. Tânărul a reușit să pună mâna pe marele trofeu în valoare de 30.000 de euro după o luptă strânsă în finală cu Roxana Blenche.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2020. Chefi la cuţite 2020 sezonul 8 îşi anunţă mare câştigător pe data 16 decembrie 2020. Aşadar, cine este câştigătorul din marea finală: Roxana Blenche, Ionuț Belei sau Maria Șandru? Avem răspunsul!

Roxana Blenche din echipa lui chef Florin Dumitrescu, Maria Șandru și Ionut Belei din echipa lui chef Sorin Bontea vor lupta pentru marele premiu. Din surse noastre, lupta decisivă se va da între Roxana şi Ionuţ, iar pentru prima dată va câştiga o reprezentantă feminină concursul de gătit.

Roxana Blenche, concurentă în echipa tunicilor cu bulinuțe, condusă de chef Florin Dumitrescu, este favorita publicului în lupta pentru marele premiu. Mai mult decât atât, fanii Roxanei Blenche sunt de părere că ea a câștigat trofeul chefi la cuțite sezon 8, după ce frumoasa concurentă a publicat în mediul online mai multe fotografii care le-au ridicat semne de întrebare.

În această seară, de la ora 20.30 începe marea finală Chefi la cuțite, la Antena 1. Tensiunea și întorsăturile de situație i-au ținut pe telespectatori cu ochii lipiți de televizor, iar show-ul de la Antena 1 a fost lider de piața pe toate segmentele de public.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2020. Conform Kantar Media, Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o medie de 12.2 puncte de rating și o cotă de piață de 33.7%, în timp ce al doilea clasat, ProTv, a obținut 8.2 puncte de rating și 22.7% cotă de piață. Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 10.7 puncte de rating si 24.3 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, ProTV a obținut 7.5 puncte de rating și 17 procente cotă de piață.

FINALA CHEFI LA CUŢITE 2020 LIVE VIDEO ONLINE A1. Cine este marele câştigător al celui mai urmărit cooking-show din România

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2020. Show-ul de cooking de la Antena 1 a fost pe primul loc și în rândul întregului public din România cu o medie de 11.1 puncte de rating și o cotă de piață de 23.9%, în timp ce ProTV, clasat pe locul al doilea a obținut o medie de 8.2 puncte de rating și 17.7 procente cotă de piașă . În minutul de aur al emisiunii, 22.36, peste 2.5 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România urmăreau competiţia Chefi la cuțite.

În această seară, de la ora 20.30 începe marea finală a celui mai spectaculos sezon de până acum. Așa cum au spus-o și cei trei chefi în repetate rânduri a fost un sezon cu concurenți spectaculoși care au ridicat standardele pentru ceea ce înseamnă show de gătit și s-au prezentat cu farfurii demne de cele mai rafinate restaurante din lume. Surprizele se vor ține lanț și în această seară, echipele formate vor fi neașteptate, iar farfuriile aduse în fața juriului vor fi fără greșeală. 11 chefi de top din România vor decide cine merită premiul Chefi la cuțite după ce vor degusta un meniu complet pregătit de fiecare dintre cei trei concurenți, meniu ce va conține un starter, un main course și un desert.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2020. Roxana Blenche, prima din cei trei finaliști ai emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8
Surpriza a fost uriașă atunci când prezentatoarea îndrăgitului show culinar a desemnat-o pe Roxana Blenche drept prima din cei trei finaliști din sezonul 8 „Chefi la cuțite”.

Ionuț Belei, al doilea dintre cei trei finaliști ai emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8
Apoi, emoțiile au continuat și Gina Pistol a anunțat cine este cel de-al doilea finalist din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Este vorba despre Ionuț Belei, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea.

Apoi, Gina Pistol a anunțat că, pentru cel de-al treilea loc în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8, cei trei chefi trebuie să decidă cine merită să meargă mai departe, căci există doi concurenți, Maria Șandru și Paul Maxim, care se află la egalitate.

Maria Șandru, al treilea concurent din cei trei finaliști ai sezonului 8 „Chefi la cuțite”
Decizia a fost luată de Florin Dumitrescu, iar verdictul nu a fost unul tocmai simplu. Au ieșit discuții destul de aprinse, dar la final, juratul emisiunii „Chefi la cuțite” a găsit o soluție bună: punctajul obținut de cei doi concurenți la o probă anterioară de gătit a decis cine devine al treilea dintre cei finaliștii „Chefi la cuțite”, sezonul 8.


loading...
Partenerii noștri