FINALA CHEFI LA CUŢITE 2020 LIVE VIDEO ONLINE A1. Ionuţ Belei este câştigătorul sezonului 8 Chefi la cuţite

FINALA CHEFI LA CUŢITE 2020 LIVE VIDEO ONLINE A1. Sezonul 8 al îndrăgitului show culinar a ajuns la final. Chefii s-au luptat cot la cot alături de echipele lor şi au ţinut românii cu sufletul la gură. Marele câştigător al competiţiei va primi atât premiul de 30.000 de euro, cât şi titlul de cel mai bun bucătar din România.

16 dec. 2020, 17:09

FINALA CHEFI LA CUŢITE 2020 LIVE VIDEO ONLINE A1

Ionuţ Belei este câştigătorul sezonului 8 Chefi la cuţite. Ionuţ este cuțitul de aur al lui Sorin Bontea.

Chefi la cuţite m-a adus acasă„, a exclamat câştigătorul.

Ionuţ Belei a câștigat sezonul 8 Chefi la cutite. Felicitări!

Ionuţ Belei a câștigat sezonul 8 Chefi la cutite. Felicitări! >>> http://bit.ly/34m0xEm_____________________Vezi mai multe momente din Chefi la cutite pe www.a1.ro

Posted by Chefi la cutite on Wednesday, December 16, 2020

UPDATE

Desertul concurenţilor a fost apreciat la superlativ de absolut toţi juraţii.

La desert, Roxana i-a impresionat pe juraţi cu biscuiţi cu pricomigdale, ganaj ciocolată albă şi neagră,  au apreciat la superlativ desertul, fiind de părere că este o farfurie lucrată. Unii dintre jurați şi-au scos telefoanele și au fotografiat preparatul, lăudându-l pentru aspectul ieșit din comun.

Maria a pregătit cheesecake de ciocolată albă, caramel şi polen şi mousse de ciocolată neagră.

Ionuţ s-a prezentat cu nougat, mousse brittle de caramel, fructe şi spumă de grenadină.

UPDATE

La felul principal, Roxana s-a prezentat cu black cod, spumă de ceapă arsă, sos bisque. Juraţii nu au fost, însă, impresionaţi, menţionând că farfuria ei nu se evidenţiază cu nimic, Sorin Bontea spunand ca nu are gust.

La main course, Maria s-a prezentat cu black cod, sparanghel, sos cremă de usturoi, spanac şi arancini de orez. Juraţii au copleşit-o cu aprecieri.

Nici preparatul lui Ionuţ Belei nu a reuşit să fie prea mult pe placul juraţilor. Acesta a preparat fisch medley, piure de lobodă şi caviar.

UPDATE

Momente emoţionante pentru Ionuţ Belei. Acesta a mărturisit, printre lacrimi, că munceşte de şapte ani în străinătate şi că obţinerea marelui premiu ar fi fost şansa lui să se întoarcă acasă, să muncească în România.

UPDATE

Printre cei 11 chefi care au jurizat, s-au aflat Iosif Ștefănescu, Antonio Passarelli, Marian Cernat, Michael Passarelli, Nicolai Tand, Andreea Moldovan, Dexter Chef, Orlando Zaharia.

Starterul Roxanei a constat în foie gras cu cărbune vegetal, mousse de ficat de raţă, dulceaţă din coajă de lămâie, de portocală, de fenicul, dulceaţă de mere şi gutui, spumă de vin porto şi nuci spicy. Chefii au apreciat în mod special foie gras-ul.

Starterul Mariei, vitello tonnato cu orez miso. Chefii au apreciat starterul Mariei ca fiind clasic, echilibrat, simplu.

Ionuţ a pregătit homar, spumă de lime, gel de lime, coriandru şi unt caramelizat. Chefii nu au fost peste măsură de impresionaţi, fiind de părere că ar fi putut mai mult.

UPDATE

Momente tensionate în echipa Mariei: „Prima dată nu am înțeles ce dorește Maria, dar până la urmă a trebuit să înțeleg și am făcut cum a vrut ea”, a dezvăluit Cristina.

Adrian Luca şi-a manifestat nemulţumirea pentru faptul că nu este pus la treabă pe măsura așteptărilor sale: „N-am făcut nimic până acum, lucrează numai între ei”.

Ce te agiți, ce te interesează pe tine. Nu e concursul tău”, l-a consolat Zanni.

UPDATE

Roxana Blenche a făcut o dezvăluire în premieră: performanțele pe care le-a obţinut au presupus numeroase sacrificii.

Meseria de bucătar este una foarte grea. Și pentru femei este mai grea decât pentru bărbați. Toate sacrificiile pe care le-am făcut de-a lungul anilor m-au adus aici, multe ore muncite, am renunțaat la prieteni, am renunțat la familie, am renunțat la tot”, a recunoscut Roxana Blenche.

UPDATE

În timp ce concurenții găteau, cei trei chefi discutau despre Maria Șandru care avusese un schimb de replici dur cu Ionuţ Belei: „Maria vrea să demonstreze că este un bucătar foarte bun, ceea ce eu apreciez. Vine din Italia, unde este o bucătărie gustoasă, are gust extraordinar, ceea ce e foarte important la un bucătar […] E senzațională. Foarte vulcanică și ea în bucătărie. De multe ori spui că nu e femeie, zici că e bărbat. Nu este rău deloc. Îți dai seama, majoritatea bucătarilor sunt bărbați. Dacă nu ești de tipul ăsta și de genul ăsta va fi greu să răzbați în bucătărie. E de înțeles să fii cumva un pic bărbată ca să poți să-i conduci, să asculte. Și ea face ce trebuie să facă într-o bucătărie. Sunt convins că nu i-a fost ușor. A devenit așa și fiindcă a lucrat doar cu bărbați sau datorită acestei conjuncturi, că a vrut să răzbească”, a descris-o Sorin Bontea pe concurenta din echipa sa.

UPDATE

Fiecare concurent va găti un meniu complet format dintr-un starter, un main course și un desert, ce va fi mai apoi degustat de 11 chefi reputati.

UPDATE

În urma tragerii la sorţi, cei trei finalişti, Roxana Blenche, Maria Şandru şi Ionuţ Belei,  şi-au putut alege echipele alături de care vor găti în finală.

Roxana Blenche a tras la sorţi numărul 1, astfel încât a fost prima care şi-a putut alege primul membru al echipei. L-a ales pe Vincent Lointier. În echipa ei, i-a mai chemat pe Cristian Boca, Claudia Radu, Roxana Vasile, Andrei Hîncu (Kani).

Maria a fost cea de-a doua care a avut dreptul să-şi aleagă primul membru al echipei. În ciuda divergenţelor care au existat între ei, Maria l-a ales pe Alberto Chelu. Echipa Mariei a fost completată de Cristina Raiu, Silviu Costan (Foca), Adrian Luca, Zannidache Edmond (Zanni).

Ionuţ Belei i-a chemat alături de el pe Paul Maxim, Vlăduț Manoliu, Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), Coca Nicolae Eupsihie, Cătălin Rizea.

FINALA CHEFI LA CUŢITE 2020 LIVE VIDEO ONLINE A1. După luni bune de competiție, a sosit momentul ca telespectatorii să afle numele marelui câștigător. Cei trei chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, au plecat în luptă cu cei mai buni dintre concurenți şi au oferit un spectacol culinar inedit.

FINALA CHEFI LA CUŢITE 2020 LIVE VIDEO ONLINE A1

În marea finală au intrat trei concurenţi. Doi dintre dungaţii lui chef Sorin Bontea şi unul din echipa bulinuţelor lui chef Florin Dumitrescu. Maria Şandru şi Ionuţ Belei (cuţitul de aur) l-au făcut mândru pe chef Sorin Bontea şi au ajuns în marea finală. Cei doi nu sunt, însă, nici printre favoriţii publicului, nici printre cei ai celorlalţi concurenţi din cauza comportamentului pe care l-au avut pe parcursul emisiunii.

Citeste si Roxana Blenche, câştigător Chefi la cuţite 2020, mesaj pe Facebook înaintea finalei Chefi la cuţite

Favorit la câştigarea competiţiei a fost cel de-al treilea finalist, războinica Roxana Blenche, din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Roxana a fost apreciată de mulţi dintre concurenţii care au călcat în bucătăria show-ului culinar în acest an.

Citeste si Câştigător Chefi la Cuţite 2020. Maria Şandru, marea surpriză a sezonului 8. Ce poveste de viaţă are cea mai controversată concurentă

Citeste si Câştigător Chefi la Cuţite 2020. Cine e Ionuţ Belei. Băiatul are o poveste care a emoţionat pe toată lumea