Câştigător Chefi la Cuţite 2021. Cine e Narcisa Birjaru. Concurenta a reuşit să surprindă pe toată lumea cu evoluţia sa: Mi s-a îndeplinit un vis

Narcisa Birjaru este una dintre concurentele care a surprins pe toată lumea în sezonul 9. Deşi nu este bucătar profesionist, concurenta a reuşit să îi surprindă de fiecare dată pe chefi cu preparate gustoase şi bine pregătite.

15 iun. 2021, 21:23
Câştigător Chefi la Cuţite 2021. Cine e Narcisa Birjaru. Concurenta a reuşit să surprindă pe toată lumea cu evoluţia sa: Mi s-a îndeplinit un vis

Câştigător Chefi la Cuţite 2021.  Concurenta a reuşit să se califice în semifinale, iar fanii săi nu au întârziat să o felicite. Printre mesajele lor se regăseşte şi o declaraţie mai mult decât emoţionantă din partea soţului ei Alex.

Câştigător Chefi la Cuţite 2021. Cine e Narcisa Birjaru

Narcisa Birjaru este una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Chefi la cuțite, sezonu 9. Concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu a reușit să se  facă plăcută atât de coechipierii şi rivalii săi din emisiune, dar şi de fani. Narcisa a reuşit să califice în semifinala emisiunii difuzate la Antena 1.

Concurenta nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi de fericire când a văzut farfuriile mov intrând una după alta, semn că toată echipa mov s-a calificat în semifinală. Aceasta și-a îndeplinit un vis și este foarte mândră că a ajuns până aici.

Citeşte şi: Soţul Narcisei Birjaru, cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pentru concurenta de la Chefi la cuţite: „Un dar deosebit din ceruri”
„Mulțumesc din tot sufletul meu. E unicul moment în viața mea în care sunt fericită din tot sufletul meu că mi s-a îndeplinit un vis să ajung în semifinală. Sunt bucuroasă din toate încheieturile mele că nu sunt doar o concurentă la Chefi la cuțite, e cea mai mare bucurie și cea mai mare mândrie pe care o pot avea’, a spus Narcisa Birjaru, concurenta lui Cătălin Scărlătescu.

„Tu ești un dar deosebit din ceruri. Zâmbetul tău îmi încălzește inima și prezența ta mă face complet. Te iubesc astăzi și pentru totdeauna’, a scris Alex, soțul Narcisei Birjaru, în dreptul fotografiei pe care concurenta de la Chefi la cuțite a publicat-o cu el pe Instagram.

Narcisa Birjaru a venit, în audițiile de la Chefi la cuțite însoțită de soțul ei, care i-a făcut declarații în emisiune, mărturisind că ea reprezintă totul pentru el. Soțul concurentei este și cel mai înfocat fan al ei și o susține întru totul. Concurenta lui Cătălin Scărlătescu, în vârstă de 24 de ani, s-a maritat de la 15 ani, iar soțul ei o sprijină pe deplin în competiție.

Citeşte şi: Finala Chefi la cuţite 2021. Cine are cele mai multe şanse să câştige marele premiu