Soţul Narcisei Birjaru, cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pentru concurenta de la Chefi la cuţite: „Un dar deosebit din ceruri”

Narcisa Birjaru, semifinalistă în show-ul culinar Chefi la cuţite şi una dintre preferatele publicului, a primit din partea soţului ei o declaraţie de dragoste inedită.

14 iun. 2021, 21:49
Soţul Narcisei Birjaru, cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pentru concurenta de la Chefi la cuţite: „Un dar deosebit din ceruri”
Narcisa Birjaru şi soţul ei, Alex Turcitu. Foto: Instagram

Soţul Narcisei Birjaru i-a făcut concurentei de la show-ul culinar o declaraţie de dragoste în văzul tuturor. Alex Turcitu i-a declarat că este ”un dar deosebit din ceruri”. Bărbatul i-a spus concurentei de la Chefi la cuțite cât de mult o iubește, subliniind faptul că, alături de ea, se simte complet, potrivit spynews.ro

Soţul Narcisei Birjaru, cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pentru concurenta de la Chefi la cuţite

„Tu ești un dar deosebit din ceruri. Zâmbetul tău îmi încălzește inima și prezența ta mă face complet. Te iubesc astăzi și pentru totdeauna”, i-a scris Alex pe Instagram.

Declaraţia lui Alex nu a rămas fără replică din partea Narcisei. Emoționată, concurenta i-a răspuns cu o inimioară: ”@alex__turcitu ❤️”.

Citeste si Simona Halep, dezvăluiri despre relaţia cu Toni Iuruc: „Avem mici probleme. Îmi zice: «nu ești la tenis, ușor!»”

Narcisa Birjaru se clasează în topul celor mai apreciate concurente din acest sezon de la Chefi la cuțite. Pe lângă faptul că face furori în bucătărie și obține de fiecare dată note mari pentru preparatele sale, concurenta lui Cătălin Scărlătescu își amuză copios fanii cu felul său de a fi.

În clipa în care farfuriile mov au intrat una după alta, confirmând faptul că echipa mov s-a calificat în semifinala sezonului 9 din Chefi la cuțite, Narcisa Birjaru nu s-a mai putut abține și, fericită la maxim, a izbucnit în lacrimi. Mai mult decât atât, aceasta a declarat că cel mai mare vis al său s-a îndeplinit, cel de a ajunge în semifinală.

Mulțumesc din tot sufletul meu. E unicul moment în viața mea în care sunt fericită din tot sufletul meu că mi s-a îndeplinit un vis să ajung în semifinală. Sunt bucuroasă din toate încheieturile mele că nu sunt doar o concurentă la Chefi la cuțite, e cea mai mare bucurie și cea mai mare mândrie pe care o pot avea”, a spus concurenta lui Cătălin Scărlătescu.

Citeste si Gabriela Prisăcariu, într-o nouă ipostază sexy: „E ciudat să nu-mi mai pot cuprinde talia cu mâinile”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Narcisa Birjaru (@narcisabirjaru)


loading...