Câştigător Chefi la cuţite 2021. Ştefan Borleanu a răbufnit după ce Narcisa Birjaru a câştigat marele premiu: „Sezonul viitor, iau şi eu două reţete de tochitură de la bunică-mea, poate am şanse de finală”

Ştefan Borleanu, cuţitul de aur al lui Florin Dumitrescu, a fost profund dezamăgit de faptul că marele premiu i-a revenit Narcisei Birjaru. Într-o postare pe Instagram, fostul concurent şi-a recunoscut frustrarea şi şi-a exprimat părerea că ar fi fost câţiva concurenţi mult mai buni decât Narcisa, care ar fi meritat să prindă finala.

17 iun. 2021, 18:07
Câştigător Chefi la cuţite 2021. Ştefan Borleanu a răbufnit după ce Narcisa Birjaru a câştigat marele premiu: „Sezonul viitor, iau şi eu două reţete de tochitură de la bunică-mea, poate am şanse de finală”

Câştigător Chefi la cuţite 2021. Narcisa Birjaru şi-a adjudecat marele premiu la show-ul culinar de la Antena 1, dar participarea ei la această competiţie a venit cu o mulţime de controverse. După ce, înainte de finală, au apărut zvonuri potrivit cărora Narcisa ar fi câştigătoarea Chefi la Cuţite, aceasta a început să fie atacată din toate părţile. Pe reţelele sociale, au fost făcute tot felul de afirmaţii rasiste, în contextul în care Narcisa este de etnie romă.

Unul dintre cei care au contestat-o pe câştigătoare a fost fostul ei contracandidat Ştefan Borleanu. Acesta este de părere că finala ar fi trebuit câștigată de Cătălin Amarandei. Ştefan a ajutat-o pe Elena Matei din echipa lui Sorin Bontea să își facă meniul și a fost unul dintre oamenii de bază din echipa pe care și-a format-o Cătălin Amarandei.

Citeste si Câştigător Chefi la Cuţite 2021. Ştefan Borleanu rupe tăcerea după ce a fost eliminat din concurs: Simt dezamăgire! Am demonstrat mult în acest sezon

Câştigarea marelui trofeu de către Narcisa l-a afectat profund pe Borleanu. Chef Florin Dumitrescu a încercat să-i contracareze dezamăgirea concurentului din echipa sa sfătuindu-l să încerce să nu mai judece greşit.

Consider că Narcisa i-a învățat pe mulți o lecție astăzi. Prejudecata este cea mai urâtă chestie pe care poți s-o aduci în discuție de fiecare dată”, a spus Florin Dumitrescu.

Câştigător Chefi la cuţite 2021. Ştefan Borleanu, ironic la adresa Narcisei

Ştefan nu s-a abţinut de la a fi ironic vizavi de Narcisa, care s-a prezentat în concurs cu o reţetă de tocăniţă de care juraţii au fost impresionaţi.

N-am știut să joc sezonul ăsta. Poate mă înscriu în sezonul 10 și vin cu lecțiile învățate. Mă duc și eu la bunică-mea, iau și eu două rețete, fac de două ori tochitură și poate am și eu șanse de finală în sezonul 10. Aia e. Sunt cel mai frustrat concurent al sezonului 9″, a spus Ștefan.

După ce s-a aflat că Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite, Ștefan a ținut să își spună părerea pe pagina sa de Instagram. Acesta spune că nu are ce să învețe de la concurenta lui Cătălin Scărlătescu, că nu a subestimat pe nimeni și nici nu a judecat pe nimeni.

Îmi pare rau să vă contrazic, Chef Florin Dumitrescu, dar nu prea avem ce să învătăm de la Narcisa, nu cred că vedem la fel bucătăria. Nu am judecat pe nimeni, nu am subestimat pe nimeni, nu e stilul meu, dar consider că am fost câțiva care meritam mai mult de la acest show.

Am avut mereu gust în farfurii, am avut tehnică și am dat tot ce am mai bun pentru a ajunge cât mai departe. Recunosc că la final am ajuns să ma frustreze situația, dar am trecut peste. Bucătăria pentru mine înseamnă mult mai mult decat o tocăniță, suntem in 2021 și trebuie sa evoluam, să ne ajutăm de tehnologie. Mă bucur totuși că am avut meniul în finală, chiar dacă nu am fost eu cel care l-a executat. Felicitari Elena Matei, te-ai descurcat bine!

Câștigul cel mai mare a fost altul, am legat prietenii cu niște oameni speciali de la care cu siguranță am ce să învăt! Felicitări Cătăllin Amarandei, Alex Bădițoaia, Florin Revesz, Riki Watanabe, Valentina Ioniță, Keed! Am mai multe de demonstrat în afara acestui show!”, a mai scris Ștefan Borleanu pe Instagram.

Citeste si Câştigător Chefi la Cuţite 2021. Cine e Narcisa Birjaru. Concurenta a reuşit să surprindă pe toată lumea cu evoluţia sa: Mi s-a îndeplinit un vis


loading...