Câştigător Chefi la cuţite sezonul 11. A apărut numele învingătorului! Surpriză de proporţii, cine pleacă acasă cu marele premiu

Câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 11, show-ul culinar difuzat de Antena 1, a fost dezvăluit pe rețelele sociale, deși finala este programată abia pe 20 iunie.

05 iun. 2023, 22:48
Câştigător Chefi la cuţite sezonul 11. A apărut numele învingătorului! Surpriză de proporţii, cine pleacă acasă cu marele premiu
Câştigător Chefi la cuţite sezonul 11. A apărut numele învingătorului! Surpriză de proporţii, cine pleacă acasă cu marele premiu

Câştigător Chefi la cuţite sezonul 11. Învingătorul show-ului de la Antena 1 este deja stabilit, numele său apărând deja în spațiul online.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că prima femeie din istoria emisiunii Chefi la cuțite care a primit cuțitul de aur, Nina Hariton, din echipa lui chef Sorin Bontea, va fi câștigătoarea sezonului 11 al emisiunii. Antena 1 ne iubeşte!”, au anunțat Viperele Visele.

Citeşte şi: Un concurent de la Chefi la cuțite a stat în comă, după ce a fost implicat într-un accident grav de circulație

Nina Hariton a devenit cuțitul de aur al lui Sorin Bontea. Mai mult, concurenta este prima femeie din emisiune care a obținut trei cuțite de aur. Tânăra a reușit să-i cucerească pe chefi cu preparatul său.

Concurenta este din Republica Moldova și lucrează ca agent imobiliar în Paris, unde locuiește de opt ani. De mic copil a fost pasionată de bucătărie, iar acum și-a făcut curaj și a decis să participe la Chefi la cuțite. Nina Hariton a pregătit un piept de găină de fermă cu piure de brocolli, reușind să-i impresioneze pe cei trei jurați. „Gătitul îl fac pentru familie, pentru prieteni. Mie îmi place foarte mult să primesc oameni și să fac farfurii frumoase, chiar și seara, acasă, atunci când gătim’, a declarat Nina Hariton.

Nina Hariton a povestit că a plecat la Paris pentru a fi alături de soțul ei, pe care l-a cunoscut la o petrecere în Republica Moldova. El locuiește de mulți ani în Paris, iar în prezent sunt căsătoriți. Nina Hariton s-a apucat de gătit și chiar a lucrat într-un restaurant care îi aparținea chefului John Carlino.

„Am ajuns la Paris după iubire, după dragoste, după soțul meu actual. Ne-am cunoscut la o petrecere în Republica Moldova. El era în Franța, ne-am văzut trei luni și apoi m-am hotărât, la propunerea lui, să îl urmez și să merg în Franța. Am renunțat la tot și m-am dus cu inima. Când am plecat în Franța am renunțat la facultatea mea de teatru din Galați și l-am urmat pe el acolo. Am întâlnit un chef bucătar și a fost ca o lumină”, a mai spus concurenta.

Nina Hariton a explicat de ce a renunțat la meseria de bucătar pentru a deveni agent imobilia: „Pentru că începeam la 7 și terminam la 12 noaptea, știți cum sunt chefii, pentru ei asta e viață. Pentru mine, presiunea aceasta, plus viața de familie, că am un copil, are 7 ani. Colegii niciodată nu mă înțelegeau când copilul era bolnav sau mergeam la urgențe sau să rămân cu el. Am lucrat 5 ani în restaurante haute cuisine”.