Un concurent de la Chefi la cuțite a stat în comă, după ce a fost implicat într-un accident grav de circulație

Un bucătar de la Chefi la cuțite a stat în comă, în urma unui accident grav de circulație, în urmă cu câțiva ani.

01 iun. 2023, 22:41

Stelian Nistor, bucătarul din echipa lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, a vorbit despre unul dintre cele mai grele perioade din viața ei. Bărbatul în vârstă de 33 de ani din Sibiu a fost în comă timp de două săptămâni.

Citește și: Cătălin Scărlătescu pleacă de la Chefi la cuţite? „O las mai moale cu televiziunea”

„Numele meu este Nistor Stelian, sunt din Sibiu și sunt bucătar. Lucrez în bucătărie de la vârsta de 16-17 ani. Eu lucrez în Suedia iarna. La început mi-am găsit de lucru în Centrul Vechi din Sibiu, am început ca ucenic, apoi am cunoscut bucătari, am învățat meserie.

Acolo am cunoscut un om care căuta bucătari în Suedia. M-am hotărât să plec pentru 5 luni. Am muncit foarte mult. Munceam zi de zi de la zece la zece seara. Dar nu îmi pare rău”, a povestit concurentul.

Când s-a întors în țară, a fost implicat într-un accident rutier foarte grav, care l-a ținut imobilizat la pat timp de nouă luni.

Citește și: Povestea emoționantă a Anastasiei a adus lacrimi în platoul „Chefi la cuțite”. Concurenta și-a pierdut soțul chiar în anul în care s-au căsătorit

„Când am venit acasă, am avut un accident foarte grav. Mergeam pe Națională (n.r. DN) și o mașină a intrat în mine. Mi s-a oprit inima de trei ori. Am fost vreo 2 săptămâni în comă. Am stat 65 de zile în spital și nouă luni de zile imobilizat la pat”, a povestit Stelian, la Chefi la cuțite.