CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE SEZONUL 4 este Cristian Andrei Olteanu. Primul mesaj pe Facebook după finală

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE, 28 NOIEMBRIE 2017. Am ajuns la finalul sezonului 4 al show-ului culinar Chefi la Cutite. Castigatorul celui mai dur sezon Chef la Cutite este Andrei Olteanu din echipa lui Sorin Bontea. Marea finala a emisiunii ”Chefi la cutite” a adus surprize mari pentru chefii Dumitrescu, Bontea si Scarlatescu.

29 nov. 2017, 04:18

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE, 28 NOIEMBRIE 2017. Marți, al patrulea sezon „Chefi la cutite” și-a desemnat câștigătorul în persoana lui Andrei Olteanu, un tânăr bucătar de doar 26 de ani, care a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea.

„Andrei, câștigătorul sezonului 4 Chefi la cutite! Al meu!”, a scris Chef Bontea pe Facebook, alături de o fotografie semnificativă.

S-a luptat cu doi concurenți de-ai lui Florin Dumitrescu, Mihai Necula și Silvian Hârâială. Pentru a doua oară în patru sezoane, Cătălin Scărlătescu nu a avut niciun elev în ultimul act al competiției.

Nervii au fost întinși la maximum, dar au fost învinși de dorința de a demonstra cine este cel mai bun și cine merită să plece acasă cu cecul de 30.000 de euro. Pentru proba finală, cei trei au avut de făcut un meniu complet: starter (aperitiv), fel principal și desert. Nu au lucrat de unii singuri, ci au avut parte de un ajutor prețios.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE, 28 NOIEMBRIE 2017. În grupul câștigător, Andrei Olteanu i-a avut alături pe Florian Lazăr și Mihai Ionescu, de la echipa mov, și pe Ionuț Chirițoiu, de la echipa verde.

Meniul ales de Andrei a fost de efect și i-a adus voturile majoritare care l-au făcut învingător. La aperitiv a avut: Scoici Saint Jaques și King Crab în sos de cocos, cu ciuperci shimeji

Fel principal: Doradă, piure cu usturoi și sos de creveți

Desert: Mousse de ciocolată, mousse de zmeură, sos de mango. Acest ultim preparat a fost creația lui Florian Lazăr. Andrei a recunoscut că nu îi place deloc să facă deserturi, așa că s-a lăsat pe mâna fostului rival.

_________

STIRE INITIALA. CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE, 28 NOIEMBRIE 2017. Concurentii Silvian Hârâială, Mihai Necula și Andrei Olteanu se luptă în marea finala Chefi la Cutite. Numele câștigătorului ”Chefi la cuțite” va fi dezvăluit inainte de miezul noptii, la Antena. Telespectatorii Antena 1 vor fi cei care vor da verdictul ultimei probe din semifinală, dar și cele trei nume care se vor califica spre o șansă la marele titlu al sezonului 4 ”Chefi la cuțite”.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE, 28 NOIEMBRIE 2017. Ultimul test de luni seară a început cu șanse egale pentru cei trei chefi, căci fiecare dintre ei au rămas cu câte doi bucătari pe care se bazează că vor impresiona prin farfurii de cinci stele.

Cătălin Scărlătescu va continua lupta alături de Florin Lazăr și Bad Angie Dumitrescu, sperând că tunicile mov își vor face drum spre câștig, în ciuda emoțiilor și presiunii.

La bancul de lucru al lui Sorin Bontea au rămas Andrei Olteanu și Cosmin Ailinca, doi bucătari talentați care sunt convinși că marele premiu ar înseamna și o oportunitate de a-și continua pasiunea culinară.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE, 28 NOIEMBRIE 2017. Portocala mecanică are și ea șanse egale la titlu, prin Silvian Hârâială și Mihai Necula, doi dintre cei trei bucătari cu care Florin Dumitrescu a câștigat majoritatea confruntărilor din acest sezon.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE, 28 NOIEMBRIE 2017. Cei trei finaliști pe care îi vom afla la începutul acestei seri vor fi nevoiți să pregătească un meniu complet, cu starter, main course și desert, iar emoțiile de la bancul de lucru vor da naștere unor reacții fără precedent. Va fi o seară unică cu lacrimi, zâmbete, emoții mari și o șansă egală către trofeu. Bucătarul care va mixa cel mai bine tehnica și creativitatea are cele mai mari șanse să câștige, însă drumul către marele premiu este presărat cu provocări și situații tensionate.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE, 28 NOIEMBRIE 2017. Azi, de la ora 20:00, telespectatorii Antenei 1 vor fi martorii unui spectacol unic, în finalul căruia trofeul ”Chefi la cuțite” va străluci într-o singură culoare, iar numele învingătorului sezonului 4 al celei mai iubite emisiuni culinare va fi dezvăluit .