Câştigător Chefi la cuţite sezonul 8. Roxana Blenche vrea să fie prima femeie care câştigă concursul. Cine e de fapt concurenta care l-a făcut fericit pe chef Florin Dumitrescu

Roxana Blenche a reuşit să îl facă fericit pe chef Florin Dumitrescu. Acesta nu mai reuşise să intre în marea finală cu un concurent de foare multă vreme. Deşi tânăra de 27 de ani nu a primit în audiţii cuţitul de aur, a luptat cot la cot cu contracandidaţii ei şi a reuşit să demonstreze că face faţă cu brio oricărei provocări.

16 dec. 2020, 11:51
Câştigător Chefi la cuţite sezonul 8. Roxana Blenche vrea să fie prima femeie care câştigă concursul. Cine e de fapt concurenta care l-a făcut fericit pe chef Florin  Dumitrescu

Câştigător Chefi la cuţite sezonul 8. Roxana Blenche a fost decisă încă de la început să câștige competiția și i-a încântat pe chefi în audiţii cu un preparat special -piept de raţă cu vin roşu. Cei trei au fost surprinşi să audă cât de determiată e fata să câștige competiția și i-a încântat cu un preparat special, care i-a adus cele 3 cuțite.

Câştigător Chefi la cuţite sezonul 8. Roxana Blenche vrea să fie prima femeie care câştigă concursul. Care e povestea ei

Roxana Blenche de la Chefi la cuțite este chef într-un restaurant din Capitală. De altfel, tânăra nu este la prima participare la un concurs, chiar dacă această competiție i-a dat cele mai mari emoții.

„Am fost și în alte competiții, internaționale, am reprezentat România la Milano, alături de chef Cezar Munteanu. Am început în bucătărie alături de Michel Pascale, câștigător Iadul bucătarilor. Știu că aici e mai greu, dar vreau să demonstrez că pot.”, a spus ea.

„Sora mea este cea care m-a încurajat să-mi încep o carieră în domeniu”

„A început să-mi placă cu adevărat să gătesc când eram prin anul trei de facultate, cam atunci am început să experimentez și să îmi cumpăr foarte multe cărți de gastronomie. Sora mea este cea care m-a încurajat să-mi încep o carieră în domeniu, deși eu susțineam că voi fi inginer zootehnist.

Însă, prin 2015, când eram în anul patru de facultate, se deschidea la Baia Mare un restaurant fine dining, este vorba de Michael Pascale, iar sora mea mi-a făcut rost de un interviu pentru un post de bucătar, fără să știu. Inițial chiar m-am supărat pe ea, dar m-am prezentat la interviu și am obținut postul. Așa am intrat în acest domeniu. Mi-a plăcut și am rămas’, a povestit Roxana Blenche la Chefi la cuțite.

Citeşte şi: Câștigător Chefi la Cuțite sezonul 8. Acesta e marele câştigător al concursului de anul acesta!