CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018: 100.000 DE EURO se duc la…Surpriză uriaşă, nimeni nu se aştepta

CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018: Sunt tensiuni uriașe în emisiunea ”EXATLON” de la Kanal D. Situația a atins un punct tensionat, fără precedent, o dată cu apropierea finalei.

27 mart. 2018, 08:55

CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018: Amintim că regulamentul, după eliminarea de miercuri a Marianei, s-a schimbat. „Alegerile vor fi făcute individual. Deci, puteți alege pe cine vreți. Și voi, și ei. De mâine, acesta este regulamentul Exatlon și el se aplică în momentul în care apar aceste discrepanțe numerice foarte mari. Aceasta este regula. Sunt chipuri surprinse, chipuri care zâmbesc, unele ironic, unele mai puțin ironic”, a spus Cosmin Cernat la finalul emisiunii difuzate pe 21 martie, după ce s-a anunțat că Mariana va părăsi competiția. Sâmbătă seara a fost prima ediție difuzată cu regulamentul nou.

EXATLON ROMANIA: Giani Kiriţă este ca şi eliminat. Scandal monstru după emisiunea de la Kanal D

Kanal D a adus în România Exatlon, un reality sută la sută autentic, în care doar abilitățile fizice și spiritul de învingător contează și în care câștigătorul ia tot: premiul de 100.000 de euro.

20 de concurenți, dintre care 10 vedete, vor intra într-o confruntare unică, în care își vor pune la bătaie toate abilitățile fizice și psihice pentru a-și înfrânge adversarii, dar, mai presus de toate, pentru a-și depăși limitele.

Filmarile vor avea loc în Republica Dominicană, concurenții vor trece printr-o serie de probe de foc, menite să le testeze pregătirea fizică, viteza de reacție, curajul și puterea psihică. Aceștia vor fi nevoiți să rămână concentrați și în formă fizică maximă în față probelor la care sunt supuși în permanenta.

Castingul începe astăzi. Toți cei care au împlinit vârsta de 18 ani și care au curajul, forța și inteligența necesare de a răspunde celor mai dure provocări se pot înscrie în concursul care le poate schimbă viața, pe exatlon.ro.