CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018. Anunţul-surpriză al lui Cosmin Cernat înainte de finala Exatlon Kanal D

CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018. Cosmin Cernat, joi seară, a făcut un anunț important cu puțin timp înainte de marea finală a emisiunii „Exatlon”.

14 dec. 2018, 10:08

CASTIGATOR EXATLON 2018 BEATRICE OLARU este marele câștigător al Exatlon.  Alin Andronic a ABANDONAT          

CASTIGATOR EXATLON 2018 În finala Exatlon merg Alin Andronic, Iulian Pîtea, Beatrice Olaru și Corina Petruț. 

CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018. Cosmin Cernat a anunțat cum vor putea fi folosite medaliile. „Pentru că vorbim de play off, inevitabil vorbim și de eliminări. Mădălina Predoi are o medalie, Mădălina Linguraru tot una, Beatrice Olaru are două medalii, Iulian Pîtea șase și Alin Andronic șapte medalii. Vă reamintesc, aceste medalii pot fi folosite atunci când unul dintre ei va ajunge la duelul de eliminare. Vă amintesc, de asemenea, că, în finală, se pleacă de la zero. Medaliile nu mai contează în ultimul act”, a spus Cosmin Cernat.

Confruntările de joi seară sunt extrem de importante, în contextul în care, duminica aceasta, de la ora 19:45, se va disputa marea finală a celui de-al doilea sezon „Exatlon”. Telespectatorii vor putea afla cine va fi câștigătorul trofeului și al premiului de 100.000 euro, învingătorul fiind desemnat strict pe baza performanțelor sportive.

CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018, ce spun astrologii

Specialistul în astrologie Ioan Burculeţ s-a uitat peste astrogramele concurenţilor care au mai rămas la Exatlon şi a emis o previziune cu privire la cine va fi câştigătorul  acestui sezon.
În ceea ce o priveşte pe Beatrice Olaru, astrologul a spus că este foarte posibil să fie eliminată.

”Aş începe cu Beatrice Olaru care are toate şansele să fie eliminată şi dincolo de toate încercările ei din timpul concursului au fost acele elemente care puteau duce către accidentări independent de voinţa ei. O să vedem însă, în cele din urmă cum dictează Destinul ei!”.

În schimb, Doru Meseşan are parte de noroc şi poate izbândi. „Doru Meseşan, deşi are undeva dincolo de toate trăirile teama de a fi eliminat, şansele pot fi de partea acestuia. Prestaţia, chiar dacă a fost mai complexă şi delicată în acelaşi timp, în unele ipostaze şi trebuie să menţionez că nu m-am uitat la concurs, universul îi poate aduce un loc de învingător. Chiar dacă nu va fi printre primii,  ceva se va întâmpla şi succesul poate fi pe deplin, dincolo de locul sau poziţia sa în clasament!”, a explicat astrologul. 

Din preziviunile astrologului se pare că Mădălina Predoi va fi eliminată. 

„Pentru Mădălina Predoi pe ultima sută de metri ar putea interveni un blocaj şi o supărare în interiorul ei, ceea ce nu o va face perdantă ca şi experienţă. Destinul în prima etapă îi conferă succes, dar spre final, aspectele se pot bloca inexplicabil. Dincolo de bine şi de rău, Mădălina va lupta până la ultima şansă pentru a rămâne în competiţie până duminică, dar se prea poate ca să nu ajungă în finală”, a detaliat Ioan Burculeţ pe blogul său,Constelaţia Destinului. 

De asemenea, Alin Andronic este foarte posibil să meargă acasă.

„Alin Andronic, un alt concurent care poate fi eliminat sau se pot bloca anumite auspicii, care în loc să meargă către constructivitate se poate observa la orizont un blocaj, la fel, pe ultima sută de metri”, a afirmat Burculeţ. 

Unul dintre concurenţii care are foarte mari şanse să câştige este Iulian Pîtea.

„Pentru Iulian Pîtea, nu m-ar mira dacă Universul îi pregăteşte o supriză de învingător, indiferent de poziţia finală ocupată. Cert este un singur aspect, faptul că dorinţa din interior îl motivează, lucrurile şi aspectele din jur pot fi în favoarea acestuia şi aş miza destul de mult pe aptitudinile şi caracterul său de învingător!”, a spus astrologul. 

La fel, multe şanse de reuşită are şi Cristi Pulhac.

„Cât despre Cristi Pulhac îl văd ca fiind un învingător, asta şi în condiţiile în care undeva dincolo de modul lui şi viziunea lui a avut emoţii pe care nu a lăsat să se observe. Însă sunt şanse destul de mari ca până la finală să fie pe podium. Deseori, dincolo de temerile noastre, învingătorii pot fi cei mai simpli oameni din toate punctele de vedere iar despre Cristi Pulhac pot spune acest lucru!”, a declarat astrologul.

Este văzută ca o câştigătoare şi Corina Petruţ.

„Corina Petruţ deţine protecţia Universului şi se observă din fotografia ei faptul că este apreciată, iubită şi încurajată. Nu m-ar mira faptul dacă, dincolo de duritatea ei, va fi câştigătorul acestui concurs, asta poate face parte din traseul ei existenţial. Personal o văd o învingătoare şi cu şansele cele mai mari de a face cea mai frumoasă supriză în finala Exatlon de duminică, 16 decembrie”, ne-a spus specialistul Ioan Burculeţ despre concurenţii rămaşi în competiţie şi care au şanse să devină câştigatorul Exatlon România sezonul doi”, a explicat Ioan Burculeţ. 

CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018. Probleme pentru Iulian Pîtea înainte de semifinala Exatlon

 

Iulian Pîtea a reușit să își asigure locul în semifinala Exatlon, dar Războinicul nu se simte în cea mai bună formă.

Iulian se declară foarte obosit după atâta timp petrecut în Republica Dominicană și spune că are nevoie de odihnă. Duminică, are loc finala competiției.

”Oboseala psihică eu am simțit-o și la jocul de azi. Oboseala fizică am simțit-o și la jocul de azi, m-am lovit și la unghie, m-am și enervat, am și înjurat, am și trântit, am și pierdut..”, a spus Iulian Pîtea.

Iulian și Mădălina Predoi s-au calificat în semifinala Exatlon. Ceilalți concurenți (3 băieți și 3 fete) vor lupta azi pentru a-și asigura un loc în penultima fază a competiției.

Ionuț Jaguarul a mărturisit că este dezamăgit de fetțele din echipa sa pentru că nu au reușit să câștige în față Mădălinei Predoi:

”Cosmin, o zi pe jumătate bună. Jumătatea cealaltă e bună că unul dinrte băieți, din echipa mea, s-a calificat. La fețe, sunt puțin dezamăgit de ele. Erau trei fețe care au concurat împotriva unei singure persoane.

Îmi pare rău că i-au dat satisfacția de a se bucura Mădălinei și nu mi-aș fi dorit să se ajungă să fie duelul între cele 3 din această echipa’‘, a spus Ionuț.

Ce se întâmplă cu relația dintre Iulian Pîtea și Ana de la Exatlon Mexic

Ana Laura Gonzalez a fost eliminată de la Exatlon Mexico în urmă cu puțin timp. Frumoasa sportivă s-a întors în Mexic în urmă cu puțin timp și a fost copleșită de mesajele și de urările primite din partea fanilor.

Se pare că Ana are foarte mulți susținători care și-ar fi dorit că ea să ajungă în Marea Finală. De asemenea, mulți au început să o susțină după ce au văzut frumoasa poveste de dragoste care s-a înfiripat între ea și Iulian Pîtea.

Ana poartă brățara pe care i-a dăruit-o Iulian, pe post de colier. Ea a mărturisit că acest obiect este foarte special pentru ea și că a mai primit de la acesta și o scrisoare.

‘‘Pe acesta mi l-a dăruit Iulian împreună cu o scrisoare, și are pe el un lemn care se găsește în microfoanele de la vilă”, a spus Ana Laura Gonzalez.


CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018. O fată și un băiat s-au salvat și au reușit să ajungă direct în semifinale, joi seară, la „Exatlon”.

CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018. Emoții mari în play off-ul de joi seară. O fată și un băiat s-au salvat și au reușit să ajungă direct în semifinale. Fiecare concurent a plecat de la 4 vieți.

CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018. Traseul carelor este unul spectaculos și foarte greu, întrucât necesită multă forță și coordonare, însă concurenții au luptat din greu pentru a-și asigura un loc în semifinală și pentru a scapă de dueluri. La masculin, cel care a ajuns direct în semifinală este Iulian, iar la fete este vorba despre Mădălina Predoi.

CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018. Imediat, au apărut reacțiile pe Facebook. Iată câteva dintre mesajele publicate joi seară, după emisiunea „Exatlon”:

Bravo, Mădălina! Fără dubii le-ai făcut praf pe războinice… și cu ocazia asta le-ai dat peste nas multor invidioși cărora le face plăcere să scrie pe aici (n.r. Facebook) vrute și nevrute la adresa ta.

Eu nu înțeleg de ce sunteți răutăcioși, a muncit și a câștigat, putea oricare dintre fete să fie în semifinală, dar a fost norocul Mădălinei.  

Ionuț era supărat de satisfacția adversarei, nu că a pierdut cineva din echipa lui.

Bravo, Mădălina!

Rușine! Cum să ajungă în semifinală cea mai slabă concurentă din Exatlon care nu rezistă la 3 curse consecutive? Doamne ferește.

Uite că a ajuns! Dacă era cea mai slabă nu ajungea aici.