CASTIGATOR EXTALON 2018: S-a decis câştigatorul Exatlon! Cine este concurentul care se întoarce acasă cu premiul de 100.000 de euro

CASTIGATOR EXTALON 2018: Ionut sau Vladimir? Castigatorul „Exatlon” a fost ales in aceasta seara, in direct, prin votul publicului!

23 mai 2018, 10:11
CASTIGATOR EXTALON 2018: S-a decis câştigatorul Exatlon! Cine este concurentul care se întoarce acasă cu premiul de 100.000 de euro

CASTIGATOR EXTALON 2018: Balanta a inclinat in favoarea lui Vladimir Draghia, care a fost declarat primul castigator al Exatlon Romania 2018.

Citeşte mai mult: EXATLON şi-a desemnat marele câştigător. Ce va face acesta cu premiul de 100.000 de euro

CASTIGATOR EXTALON 2018: Sotia si mama lui Ionut au venit la KANAL D sa il sustina, dar pentru Vladimir nu a venit NIMENI!

Vladimir nu s-a aratat surprins de situatie si a explicat de ce iubita lui nu vrea sa apara la TV.

„Eu stiu ca sunt acolo, stiu ca ma sustin, stiu ca ma iubesc, nu trebuie sa apara la televizor sa imi spun asta si apreciez foarte mult ca Alice a avut rabdarea de a sta cu Zora in timpul asta.

Respect nevoia ei de intimitate, tine la intimitatea ei si mi-a spus inca de la inceputul relatiei ca ar prefera sa ramana asa iar eu ii respect acest drept, e foarte emotiva, foarte emotionata si mi-a spus ca, poate, la un moment dat va fi pregatita sa apara in fata camerei, dar o sa ma anunte ea cand e momentul acela.

Eu respect dreptul ei la intimitate”, a spus Ionut.

CASTIGATOR EXTALON 2018: „Jaguarul” Ionut a marturisit de unde i se trage puterea pe care a aratat-o la Exatlon. „Am plecat in Ibiza cu un prieten, sa facem bani… Am ascuns asta de familia mea” I-au dat lacrimile cand a inceput sa povesteasca prin ce a trecut

Ionut a recunoscut ca nu a povestit multe din experientele sale, dar, la indemnul lui Cosmin Cernat, a povestit cea mai intensa a exprienta a vietii sale.

Experienta care i-a marcat viata lui Ionut a fost incercarea de a gasi succesul in viata tocmai in Ibiza, alaturi de un prieten de cartier.

Au plecat fara bani suficienti, s-au trezit in Valencia ca nu au bani de feribot si au ajuns in Ibiza cu doar 50 de centi in buzunar.

„M-am uitat la el, el s-a uitat la mine si am zis „Acum ce facem”? Am dat cu banul si am mers in stanga. Nu stiam nimic, nu aveam unde sa dormim, nu aveam nimic”, a povestit Ionut.

Cei doi au apelat la o fundatie pentru ajutorarea oamenilor nevoiasi, unde au stat la coada pentru a primi mancare si a dormi. Au dormit si in intr-un bloc al oamenilor strazii, acoperiti cu cartoane.

„Asta m-a marcat si m-a facut sa fiu mai ambitios”, a spus Ionut.

CASTIGATOR EXTALON 2018: Semifinala de infarct de aseara, in urma careia s-au ales finalistii „Exatlon”, a tinut o tara intreaga cu sufletul la gura; Kanal D, pe primul loc, pe toate targeturile monitorizate

Inimile romanilor au batut aseara la unison cu cele ale concurentilor ramasi in cea mai intensa competitie sportiva televizata din Romania – „Exatlon”. Cei patru atleti desavarsiti, Ionut Sugacevshi, Alexandru Nedelcu, Vladimir Draghia si Stefan Floroaica, au oferit aseara publicului cel mai captivant spectacol de pana acum, emotii paroxistice, mai ales ca Razboinicii au fost nevoiti sa lupte unul impotriva celuilalt, frate contra frate. In urma probelor dure de pe trasee, s-au ales cei doi finalisti „Exatlon”: Ionut Sugacevschi si Vladimir Draghia.

CASTIGATOR EXATLON 2018: Carmen Harra a dezvăluit cine va lua marele premiu. Finala Exatlon are loc miercuri seară

Tensiunea la cote greu de suportat, linistea intrerupta doar de respiratiile sacadate ale concurentilor, disperarea din privirile lor in momentele cheie, cand pierdeau periculos puncte si realizau cat de aproape poate fi eliminarea, toate acestea au fost traite la maximum de telespectatorii din intreaga tara. 

CASTIGATOR EXTALON 2018: Editia de aseara „Exatlon” a pozitionat Kanal D pe primul loc pe toate targeturile monitorizate, cu 8,7% Rating si 25,4% cota de piata, pe targetul Comercial, 9,1% Rating si 21,8% cota de piata, pe targetul All Urban, si 9,7% Rating si 23,7% cota de piata, la nivelul publicului National (tabel audiente, mai jos) . Minutul de aur, inregistrat la 22:36, cand avea loc una dintre confruntarile dramatice intre Ionut si Stefan, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, 2 454. 000 de telespectatori.  3.901.000 de telespectatori, in medie, au vizionat cel putin un minut editia de aseara a emisiunii.

Astrologul Mariana Cojocaru ştie cine va ajunge CASTIGATOR EXATLON 2018. Ce prevăd astrele în Marea Finală de miercuri

Fostii concurenti „Exatlon” vor intra si ei in direct, cu Republica Dominicana, in aceasta seara, din studiourile Kanal D

In aceasta seara, Finala „Exatlon” va fi transmisa, in direct, la Kanal D, din Republica Dominicana. In platourile Kanal D se vor afla, in timpul acestei emisii istorice,  concurentii care au revenit in tara, dupa eliminarile succesive de pana acum. Acestia vor intra in direct cu fostii lor coechipieri aflati in Republica  Dominicana, vor depana amintiri si vor raspunde si ei intrebarilor adresate de Cosmin Cernat, ca si cum ar fi in Arena „Exatlon”. Castigatorul „Exatlon” va fi ales astazi, in direct, prin votul publicului!
Tot astazi, dupa ultima editie a reality-ului revolutionar „Exatlon”, va urma o editie cu totul speciala „WOWBiz”, in care fostii concurenti vor dezbate tot ceea ce s-a intamplat in aceasta seara, in live-ul finalei „Exatlon”, dar si intamplari nestiute pana acum din culisele celui mai iubit si intens reality din Romania. Nu pierdeti un spectacol total si momentul alegerii castigatorului „Exatlon”, prin votul telespectatorilor,  in aceasta seara, de la 19:45, la Kanal D!
 
Citeşte şi

CASTIGATOR EXATLON 2018: Cum a primit Ionuţ poreclă de „Jaguarul”

CASTIGATOR EXATLON: Vladimir Drăghia, marcat de evenimente dure. „Nu aveam bani nici de bilet. Am muncit, am încărcat tiruri”

ASTIGATOR EXATLON. Unul dintre cele mai antrenante reality-show-uri difuzate vreodată în România se apropie de final. După patru luni de intensitate maximă, timp în care concurenții au avut de străbătut o adevărată călătorie a transformării și a performanței sportive se apropie momentul deznodământului, aşteptat de toată lumea, finala „Exatlon”. Miercuri, 23 mai, câștigătorul „Exatlon” se alege în direct, la Kanal d.

„Exatlon”, formatul TV a cucerit mii de fani se apropie cu pași repezi de finalul atât de așteptat, ce va aduce învingătorului premiul de 100.000 de Euro. Miercuri, 23 mai, va avea loc ultima Arenă, cea care va decide câștigătorul „Exatlon”. Transmisiunea va fi în direct, la Kanal D, începând cu ora 19:45.

Toți cei rămași în acest moment în concurs, fie că este vorba de Războinici, fie de Faimoși, au dovedit din plin că își merită locul în competiție. Oricare dintre ei are șanse uriașe la marele premiu. Rămâne însă de văzut care concurent a câştigat cel mai mult aprecierea publicului, pentru că votul telespectatorilor va face departajarea în finala „Exatlon”.