CASTIGATOR FERMA 2020. Surpriză uriaşă, s-a aflat Fermierul Anului 2020!

Augustin Viziru și Elena Chiriac au ajuns în finala finalelor de la Ferma. Orășeni vs. Săteni. Cei doi au oferit o luptă pe cinste, iar la final s-a dovedit că determinarea actorului a fost una mai mare, mai ales că acesta voia să își ia revanșa după incidentul în care a fost implicat în finala din primul sezon.

03 dec. 2020, 23:36

CASTIGATOR FERMA 2020. Augustin Viziru, câștigătorul de la Ferma, în lacrimi după finală: ”A știut că am nevoie de el și a apărut”

Augustin Viziru nu și-a mai putut stăpâni emoțiile după câștigarea finalei de la Ferma. Orășeni vs. Săteni. Actorul le-a mulțumit tuturor pentru perioada petrecută în concurs și pentru faptul că l-au susținut, mai ales după experiența petrecută în primul sezon.

”Fermierul anului” nu a omis să îi adreseze câteva cuvinte emoționante și mamei, care a fost acolo, alături de el, însă momentul cu adevărat emoționant a fost acela în care a adus vorba despre tatăl său și despre o întâmplare care s-a petrecut în timpul concursului.

Bucuria și emoția au fost foarte mari pentru Augustin Viziru, care la final i-a dedicat victoria fetiței sale, Maria.

CASTIGATOR FERMA 2020. Ziua la care fiecare concurent a visat, dar care părea atât de departe, este aici! Astăzi, de la ora 21:30, patru concurenți luptă pentru trofeu și marele premiu de 50.000 de euro. Cine va merge până la capăt este întrebarea care-și va găsi răspunsul în doar câteva ore!

Aseară, Elena și Anna Lesko au luptat pentru ultimul loc în marea finală, într-o probă care a păstrat emoția până în ultima clipă. În aplauzele concurenților, Elena a câștigat un nou duel și a reușit să demonstreze că este una dintre cele mai puternice competitoare ale acestui sezon. Cum se va descurca în marea finală, aflăm în câteva ore.

Ferma 2 decembrie 2020. Anna Lesko, eliminată. Cine sunt finaliștii
Înaintea luptei care va face diferența, Andrei Stoica admite că toată această experiență a fost o întoarcere la origini, la zilele grele de care nu a dus lipsă în viață: ”Ferma mi-a amintit de unde am plecat. Sunt un băiat care a muncit pentru tot ce are. Astăzi voi lupta până la ultima picătură de sânge”.

Viviana Sposub a reușit să impresioneze cu dorința ei de a avansa în competiție și acum este decisă să dea tot ce are mai bun pentru a fi în top: ”Ce avem aici a devenit casa mea. Am trăit cu fiecare por tot ce s-a întâmplat aici. Mă aștept la ce e mai dificil. Dacă simt că nu mai pot, voi mușca din mine”.

CASTIGATOR FERMA 2020. Fanii emisiunii Ferma 2020, de la Pro TV, vor avea o mare surpriză

CASTIGATOR FERMA 2020

Fanii emisiunii Ferma 2020, de la Pro TV, vor avea o mare surpriză, când vor afla cine va pune mâna pe premiul de 50.000 de euro. Chiar dacă pe micile ecrane, emisiunea este în plină desfășurare, filmările reality show-ului s-au terminat însă de ceva timp şi s-a aflat câştigătorul.
Ediția din acest an a show-ului de la PRO TV pare să aibă un deznodământ surprinzător. Premiul de 50.000 de euro pare să fie adjudecat de unul dintre concurenții-surpriză. După ce a ratat finala din 2015, în urma unei accidentări serioase, Augustin Viziru este dat drept marele câștigător al ediției de anul acesta al emisiunii, potrivit Cancan.ro.

În 2015, Augustin Viziru și-a tăiat mâna cu un topor

În 2015, când participa la ”Ferma Vedetelor,” Augustin Viziru și-a tăiat mâna cu un topor. Atunci și-a secționat patru tendoane, spre disperarea colegilor, dar și a telespectatorilor. Actorul a fost operat de urgență. A urmat o perioadă lungă de tratamente și recuperare.

”Mâna e OK, merge bine, funcționează, numai că nu simt două degete. Nu vor să-și revină, mă încurcă foarte mult în proiectul meu cu biliardul. Sincer, mă jenează din ce în ce mai tare. Sper să fie o chestie psihică și să reușesc să trec peste ea și să joc la nivelul la care vreau să joc eu”, spunea Augustin Viziru, în urmă cu ceva vreme.


loading...