Ferma 2 decembrie 2020. Anna Lesko, eliminată. Cine sunt finaliștii

Ferma 2 decembrie 2020. Emisiunea difuzată pe Pro TV se apropie cu paşi repezi de sfârşit. Ultimul duel înainte de marea finală s-a dat între Anna Lesko şi Elena Chiriac, care au fost votate de foștii concurenți pentru a se confrunta. ”Deciziile personale au influențat jocul”, va sublinia Mihaela Rădulescu.

02 dec. 2020, 23:48
Ferma 2 decembrie 2020. Anna Lesko, eliminată. Cine sunt finaliștii
Anna Lesko şi Elena Chiriac, ultimul duel înainte de marea finală

Ferma 2 decembrie 2020. Într-o atmosferă neașteptată pentru ultimele zile în casă, Anna și Elena s-au confruntat în cel mai important duel cu eliminare al sezonului. La finalul probei, Elena a învins-o pe Anna Lesko.

Ferma 2 decembrie 2020. După o zi marcată de multe discuții între fermieri, seara a adus o tensiune neașteptată, la momentul alegerilor. După ce fiecare competitor și-a exprimat voturile, Andrei Stoica și Viviana Sposub au aflat că s-au calificat în marea finală alături de cel care-și câștigase deja acest drept, Augustin Viziru.

Citeşte şi: Alina Puşcău, avansuri lui George Piştereanu la Ferma: „Hai, dormi lângă mine”

Ferma 2 decembrie 2020

Anna Lesko izbucneşte şi spune că nu a primit nicio explicație pentru trimiterea ei la duel și pentru faptul că cei care i-au fost alături nu consideră că merită să ajungă în marea finală. Surprinzător, cel care o va susține va fi Augustin: ”Nu s-a spus nimic concret”, va spune el și o va încuraja să ceară argumente din partea celor care au votat-o.

Îmi doresc ca oamenii aceștia să învețe să se deschidă”, spune Anna înainte de a le cere colegilor ei timpul și sinceritatea pentru a-i răspunde la o întrebare simplă. Când va realiza că încă nu a înțeles motivația lor, aceasta se va întreba: ”De ce nu am meritat o explicație de la fiecare în parte?”.

Anna și Elena se vor confrunta în cel mai important duel cu eliminare al sezonului. Una dintre ele va intra în careul de ași al competiției, iar alta va părăsi jocul cu doar o zi înainte de lupta pentru marele premiu.

Citeşte şi: Bărbatii din Fermă, dezgustaţi de fete: „Aşa împuţite?”

Gabi Toader, accidentat şi eliminat

Gabi Toader s-a accidentat şi a fost eliminat de la Ferma. Bărbatul a decis să părăsească competiţia, punând sănătatea pe primul loc și a ales să meargă la spital, după ce a acuzat dureri insuportabile de spate. Ceilalți concurenți au fost șocați şi au încercat să îl încurajeze.

Chiar dacă eu sunt supărat pe el sau am fost, cel puțin. În momentul când s-a accidentat, am uitat de supărare, de tot, m-am dus la el, pentru că nu-mi place să văd un om în suferință”, a spus Augustin Viziru.

A fost un episod foarte urât care m-a dat așa peste cap, pentru că țin la Gabi și nu voiam să-l văd în astfel de momente. Mă gândesc și la familia lui, care în aceste momente e foarte panicată”, a menționat Viviana Sposub.

Eram oarecum fericiți că am venit cu pâine și cu cola și pe de altă parte eram confuzi. Revenirea în Fermă a fost destul de dubioasă”, a comentat Elena Chiriac plecarea lui Gabi.