CASTIGATOR FERMA VEDETELOR 2016: Surpriză URIAŞĂ după jocuri de culise

CASTIGATOR FERMA VEDETELOR 2016. Paul Ipate a fost desemnat fermierul anului 2016, dupa o finala impresionanta cu care a culminat sezonul doi de la Ferma Vedetelor.

04 iun. 2016, 16:37
CASTIGATOR FERMA VEDETELOR 2016: Surpriză URIAŞĂ după jocuri de culise

CASTIGATOR FERMA VEDETELOR 2016: Paul Ipate este alesul! Trei luni si jumatate de munca, de foame, de convietuit alaturi de oameni necunoscuti in conditii de viata ca acum 100 de ani, fara confort, fara acces la tehnologie si fara contactul cu cei dragi a luat sfarsit cu o finala plina de dramatism.

CASTIGATOR FERMA VEDETELOR 2016: Maria Constantin, Vasile Calofir si Paul Ipate au ajuns pana in finala editiei din 2016 a show-ului Ferma Vedetelor si, dupa doua dueluri intense, Paul Ipate a castigat ravnitul trofeu, dar si marele premiu de 50.000 de euro, jumatate de suma urmand sa fie donata pentru o actiune caritabila, catre HOSPICE Casa Sperantei.

CASTIGATOR FERMA VEDETELOR 2016: Anda Ghiță, Viorel Șipoș, Benny Adegbuyi, Saveta Bogdan, Ami, Maria și Marcel Toader,  Lili Sandu, Sorana,  Paul Ipate, Octavian Strunila și Mircea N. Stoian au sous ”da!” provocării și au plecat în Cipru. Primii 5 s-au întors acasă după cum reiese din difuzările show-ului de la Pro TV. În realitate, sunt mai mulți eliminați, însă filmările au loc în avans și telespectatorul nu știe decât ce vede. Deci, habar nu va avea cine e câștigătorul, până la finală.  

Și, pentru că cei reveniți la vatră au nemulțumiri și vorbesc despre ele, în anumite cercuri a început deja să circule numele celui care va încasa premiul de 50.000 de euro. 

CASTIGATOR FERMA VEDETELOR 2016: Privind lista inițială a vedetelor, una este mai atipică. Paul Ipate, actor și iubitul lui Jojo a fost un nume neașteptat în această ediție a show-ului. Potrivit informațiilor venite din zona echipei de producție, acesta ar fi fost inclus în joc cu un scop extrem de bine definit. Mai exact, se pare că, din toamnă, Ipate va face parte dintr-un proiect al postului ceea ce a impus o bună strategie de promovare. Iar participarea lui la ”Ferma Vedetelor” îi aduce, în mod evident un capital de imagine frumușel, scrie libertatea.ro. Câștigarea ediției ar însemna și mai mult. Și, pornind de la toate acestea, apropiați ai eliminaților de până acum susțin că el este câștigătorul și că, drumul lui către finală, ar fi fost netezit atent de cei cu posibilitatea de a o face.

Așadar, în caz că aflarea numelui învingătorului nu va impune o schimbare de scenariu în finală, da, Paul Ipate va pleca acasă cu cei 50.000 de euro puși la bătaie tura asta.

CASTIGATOR FERMA VEDETELOR 2016. Practic, in aceasta seara se vor stabili cei trei finalisti Ferma Vedetelor! Unul dintre ei va fi marele castigator! Aliante puternice si jocuri de culise sunt puse la cale pentru votul decisiv la Ferma Vedetelor! Nu uitati ca s-a dat start vot pentru titlul de Cel mai harnic fermier! Momentul votului decisiv va scoate la iveala adevaruri nerostite pana acum si multa emotie. Cine va fi cel eliminat dintre cei patru finalisti si care sunt cei trei ce se vor lupta sambata in marea finala FERMA VEDETELOR ramane sa aflam la PRO TV.

CASTIGATOR FERMA VEDETELOR 2016. Dupa intoarcerea celor 12 fermieri eliminati, linistea in ferma pare ca s-a sfarsit, iar presiunea votului eliminator a cuprins intreaga ferma. In aceasta seara, de la 20:30, telespectatorii vor vedea cine va parasi competitia inainte de mare finala, dintre cei patru ramasi in ferma: Lili Sandu, Maria Constantin, Paul Ipate si Vasile Calofir.

Aliante puternice si jocuri de culise pentru votul decisiv la Ferma vedetelor! Start vot pentru titlul de Cel mai harnic fermier!

CASTIGATOR FERMA VEDETELOR 2016. Venirea tuturor fermierilor a starnit emotii puternice de ambele parti, atat pentru cei patru finalisti, cat si pentru cei reintorsi in Ferma vedetelor. Strategiile, lupta pentru aliante, jocurile de persuasiune au fost principalele preocupari ale fermierilor, care incearca sa castige teren pe ultima suta de metri. In editia de ieri seara s-a dat start vot pentru alegerea celui mai harnic fermier. Telespectatorii isi pot vota prin SMS favoritii, dintre toti cei 16 concurenti, la numarul 1276.

Dupa intoarcerea celor 12 fermieri eliminati, linistea in ferma pare ca s-a sfarsit, iar presiunea votului eliminator a cuprins intreaga ferma. In aceasta seara, de la 20:30, telespectatorii vor vedea cine va parasi competitia inainte de mare finala, dintre cei patru ramasi in ferma: Lili Sandu, Maria Constantin, Paul Ipate si Vasile Calofir.

CASTIGATOR FERMA VEDETELOR 2016. Editia de ieri seara a fost urmarita de peste 1.4 milioane de telespectatori, la nivel national. Cel mai urmarit minut al competitiei, de la 20:50, a reunit peste 1.6 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audienta, obtinand 8.2 puncte de rating si 24.3% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat 3.8 puncte de rating si 11.3% share.

Nea Rata a venit cu cele necesare pentru pregatirile de nunta: flori, mese, scaune, gratar, vesela, toate pentru a pregati o nunta de vis traditionala romaneasca in ferma cipriota. Paul, fermierul sef al zilei, a organizat femierii pe sarcini, apoi Nea Rata le-a batut in cuie usile camerelor pentru a se asigura ca se vor tine de treaba si odihna nu ii va ispiti.

CASTIGATOR FERMA VEDETELOR 2016. Marcel Toader isi continua propaganda pentru votul decisiv, insa se pare ca nu toti cei pe care se baza sunt de acord cu ideile, abordarea si punctul lui de vedere: „Mie nu mi se pare normal ca un om sa influenteze decizia unui alt om!”, a declarat Benny.

Iulia le-a adus celor patru finalisti cartonase speciale, cu mesaje de suflet pentru suflet, atat de necesare intr-un moment plin de tensiune, rautate si presiune. Ea nu a venit doar in obisnuita vizita, ci a venit sa puna umarul la treaba si sa ajute fermierii la organizarea nuntii. De la framantat cozonaci, la impaturirea sarmalelor, nu s-a dat la o parte de la nimic: „Ne-a facut mare placere sa lucram alaturi de ea!”, a spus AMI.

CASTIGATOR FERMA VEDETELOR 2016. Alianta dintre Marcel Toader si Mircea N. Stoian a primit un nume de cod, Mafia, dat de doamna Saveta, in stilul ei caracteristic. Octavian Strunila a fost singurul dintre fermieri care l-a confruntat pe Mircea: „Dupa ce te-au facut in toate felurile, tu tot cu ei te aliezi?”. Discutia celor doi a scos la iveala multe frustrari, iar jocurile de culise pe care incearca sa le aranjeze cei doi au inceput sa nu mai treaca neobservate: „Sunt persoane de aici, din ferma, in care am avut incredere si am crezut in prietenia lor. Am crezut ca sunt altfel si m-au dezamagit putin pentru ca am auzit cateva discutii si s-ar putea ca votul meu sa se schimbe!”, a marturisit AMI.

De la decizia de a-l elimina pe Paul, apoi pe Vasile, acum, Mafia a decis ca trebuie eliminata Lili: „Daca va exista posibilitatea sa fiu eliminata de colegii mei, nu o voi lua personal!”, a declarat ea.

CASTIGATOR FERMA VEDETELOR 2016.  In aceasta seara, de la 20:30, Ferma vedetelor pregateste o editie completa: multa distractie la nunta romaneasca din ferma cipriota, cantece, voie buna, glume si amintiri de neuitat. Momentul votului decisiv va scoate la iveala adevaruri nerostite pana acum si multa emotie. Cine va fi cel eliminat dintre cei patru finalisti si care sunt cei trei ce se vor lupta sambata in marea finala, ramane de vazut, numai la PRO TV.

Pana sambata telespectatorii pot vota Cel mai harnic fermier, la numarul 1264, trimitand un SMS cu numarul aferent favoritului: 01. VASILE, 02. ANDA, 03. AMI, 04. MIRCEA, 05. DENIS, 06. SORANA, 07. MARIA, 08. LILI, 09. MARCEL, 10. OCTAVIAN, 11. ELENA, 12. SAVETA, 13. PAUL, 14. BENNY, 15. VIOREL, 16. ROXANA (tarif 0,48€ – TVA inclus).

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!