Cine își mai amintește de Nea Rață de la „Ferma Vedetelor”? Ce s-a ales de el de când a ieșit din lumina reflectoarelor: „O să o iau de la capăt”

Nea Rață a ajuns rapid la sufletele telespectatorilor, cu mai mulți ani în urmă, atunci când a participat la emisiunea „Ferma Vedetelor” la Pro TV. Iată cu ce se ocupă acum, de când s-a retras din televiziune.

16 feb. 2024, 17:14
Cine își mai amintește de Nea Rață de la „Ferma Vedetelor”? Ce s-a ales de el de când a ieșit din lumina reflectoarelor: „O să o iau de la capăt”
Cine își mai amintește de Nea Rață de la „Ferma Vedetelor”? Ce s-a ales de el de când a ieșit din lumina reflectoarelor: „O să o iau de la capăt”

De când Nea Rață, cunoscut și iubit de telespectatorii români, a devenit faimos participând la emisiunea „Ferma Vedetelor”, a trecut o perioadă destul de lungă. Cu toate că au trecut anii, Nea Rață rămâne un personaj drag celor de acasă. Gospodarul celebru din emisiunea de la Pro TV a reușit să rămână aproape de inima publicului, păstrându-și pasiunea pentru agricultură, meseria pe care a practicat-o o viață întreagă.

Citește și: Cum și-a serbat Mihai Bendeac ziua de naștere: „Nu mă sărbătoresc niciodată dar anul acesta mi-am făcut un cadou memorabil”. Actorul a împlinit 41 de ani

El își desfășoară activitatea agricolă într-o comună din Constanța, unde deține propria fermă, investind sume semnificative în utilaje. În plus, îndeplinește diverse roluri în cadrul fermei sale – de la paznic și tractorist, până la administrator. Nea Rață conduce personal utilajele pe câmp și este recunoscut pentru profesionalismul său, fiind posesorul unui atestat și a unui carnet de conducere pentru tractor. Nu se limitează doar la agricultură, deoarece deține și o fermă de utilaje în Movilița.

Pe durata emisiunii, chiar și soția lui Nea Rață a fost apreciată de ceilalți concurenți datorită preparatelor culinare pe care le trimitea.

Pe soții Rață îi leagă o căsnicie care durează de mai bine de 20 de ani. Cei doi au mers împreună în vacanță în Kenya acum ceva timp, și au avut parte de experiențe pe care nu le vor uita:

„Ultima oară am fost în Egipt, înainte de pandemie, şi acum am hotărât să mergem în Kenya, pentru că am auzit că este frumos şi am vrut să vedem animale sălbatice. A fost ca un cadou pentru soţia mea Mihaela, care a împlinit 54 de ani în ultima zi de vacanţă, pe 20 februarie. Am vizitat câteva triburi de băştinaşi, tribul Massai, şi le-am dus copiilor bomboane, am şi plâns când i-am văzut cât de sărăcăcios trăiau.

„Erau foarte săraci, oamenii pe acolo aveau 50 de dolari salariu… Mi-a părut rău de ei. Dar noi ne-am distrat, am stat la plajă şi am vizitat rezervaţii de animale. Am văzut familii de lei, de tigri. Am văzut cum tigrii fugeau după antilope sau bivoli şi le prindeau, am văzut şi maimuţe, girafe, am fost în junglă noaptea şi am avut parte de nişte privelişti cum nu ne aşteptam. A fost o altfel de experienţă şi de dată această am fost fără copii.”, ne-a povestit Nea Raţă, acum ceva timp.

„O să o iau de la capăt, mă odihnesc o zi după zbor şi mă apuc din nou de lucru împreună cu fiul meu Bogdan. Cât despre întoarcerea în televiziune mai vedem ce va fi, nu ţin neapărat să revin pe micile ecrane, dar dacă mi se face o propunere interesantă poate că nu o să o refuz”, ne-a mai spus gospodarul.

Soții Rață sunt părinții a 2 copii cu care se mândresc ori de câte ori au ocazia, și cu care au o relație apropiată: Maria și Bogdan, care au absolvit o facultate și își ajută părinții.

Citește și: Antonia, grav afectată în urma crimei de la Padina. Artista a răbufnit pe Internet: „Tot ce pot să fac este să mă rog la Dumnezeu”