Câştigător iMapp Bucharest 2021. Imagini spectaculoase în centrul Capitalei, cine este câştigătorul ediţiei

Imagini spectaculoase în centrul capitalei la cel mai mare eveniment de new media art din România! Șase echipe internaționale, premiate la festivaluri de renume din mai multe țări dar și România, s-au luptat pentru titlul iMapp Bucharest 2021. Lucrările acestora au fost proiectate pe fațada Palatului Parlamentului, spre încântarea publicului, totul fiind condimentat cu muzică live.

19 sept. 2021, 09:18

Câştigător iMapp Bucharest 2021.

Şaşe echipe premiate la festivalui importante din Germania, Japonia, Statele Unite ale Americii, Ucraina, Ungaria și România, s-au întrecut în cele mai spectaculoase imaini pentru titlul de iMapp Bucharest 2021.

Câştigător iMapp Bucharest 2021. Cine este câştigătorul ediţiei

Lucrările celor mai renumiţi artişti au fost proiectate pe fațada Palatului Parlamentului de 23.000 mp. Câştigătorul ediţiei din acest an este Jonas Denzel. Potrivit organizatorilor, acesta este câștigătorul ultimei ediții a festivalului Genius Loci Weimar din Germania.

Jonas Denzel este regizor și artist vizual, creator de instalații de lumină, video mapping și film documentar şi este cunoscut în multe orașe din Germania și Statele Unite ale Americii pentru proiectele sale realizate pentru spații publice, potrivit Libertatea.

În deschiderea evenimentului, pe scena din Piața Constituției a mixat DJ CS84 și a concertat trupa Subcarpați.

iMapp Bucharest s-a aflat la cea de-a VII-a ediţie şi a avut ca temă ”THE SHOW MUST GO ON”.

Evenimentul a început în jurul orei 17:00, iar accesul a fost liber, fiind permis, în conformitate cu normele în vigoare, doar persoanelor care prezintă documente care să ateste că sunt vaccinate cu schema completă, cu test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore, cu test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore sau se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

De asemenea, purtarea măștii de protecție a fost obligatorie pe întreaga durată a evenimentului. Mai mult, toți participanții au trecut printr-un triaj, care constă în termoscanarea participanților, iar temperatura maximă admisă a fost de 37,3°C.

Citeşte şi iMapp Bucharest – câștigător la Premiile AV AWARDS – categoria „AV IN ACTION” 2020