CASTIGATOR INSULA IUBIRII 2018, momentul adevărului: „Mi-ai dat un aşa fior în mine”

CASTIGATOR INSULA IUBIRII 2018. Raul a lansat BOMBA sezonului! Hannelore i-a trimis mesaje, după plecarea din Thailanda: „Ai pus mâna pe mine și m-au luat gândurile”

RomaniaTV.net
09 dec. 2018, 20:51
CASTIGATOR INSULA IUBIRII 2018, momentul adevărului: „Mi-ai dat un aşa fior în mine”

CASTIGATOR INSULA IUBIRII 2018. Raul a fost bărbatul în care Hannelore și-a căutat atenția și pe care a încercat să-l folosească pentru a se reconfirma ca femeie atrăgătoare.

Așa cum a mai spus și cu alte ocazii, „Insula iubirii” nu rămâne doar în Thailanda. Raul a mărturist că a fost căutat de Hannelore de mai multe ori, partenerea lui Bogdan sunându-l de nenumărate ori și trimițându-i mesaje ce conțin invitații, declarații și adevăruri pe care Insula le-a intuit încă din Thailanda

„Convorbiri de câte 30 de minute inițiate de ea. Au urmat multe mesaje: „Doamne, abia aștept să te văd! Mi-ai dat așa un fior în mare, ai pus mâna pe mine și m-au luat gândurile”. Nu vedeam de ce aș continua. Nu suntem prieteni, nu ne cunoaștem de-o viață. Nu mi-am dorit absolut nimic.”

CASTIGATOR INSULA IUBIRII 2018. Andi și Maria au fost invitați să participe la Bonfire-ul Final al lui Bogdan și Hannelore. Din momentul în își fac apariția ispitele, atmosfera se schimbă brusc. Andi și cea care consideră că i-a fost ispită nici măcar nu se pot privi în ochi. Mai mult, Focul adevărului mai are o ultimă „surpriză” pentru Hannelore.