CASTIGATOR INSULA IUBIRII 2019. Nebunie în finalul emisiunii, răsturnare teribilă de situaţie, despărţiri şi căsătorii inedite

Sezonul al cincilea din Insula Iubirii se apropie de final, iar ultimele două episoade vor putea fi urmărite duminică pe 8, respectiv 15 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1.

08 sept. 2019, 19:32
CASTIGATOR INSULA IUBIRII 2019. Nebunie în finalul emisiunii, răsturnare teribilă de situaţie, despărţiri şi căsătorii inedite

INSULA IUBIRII 2019. Cuplurile care au venit în Thailanda pentru a-și testa fidelitatea timp de 20 de zile în resorturi diferite, vor ajunge la finalul aventurii lor la „Insula Iubirii”. Până acum două dintre cele patru cupluri prezente pe insulă au avut parte de ceremonia finală a focului. Atât Denisa și Adrian, cât și Gia cu Bogdan au decis să se despartă în urma Bonfire-ului.

Geanina și Costas, dar și Teodora și Eusebiu sunt cuplurile care urmează să fie puse față în față la ceremonia focului în ultimele două ediții Insula Iubirii.

Răsturnare de situație la Insula iubirii! Costas începe să fie tot mai insistent cu Nicoleta și îi spune că are planuri mari cu ea, inclusiv acela de-a face un copil.

Doar că ispita, vicleană și dorind să vadă care este adevărata intenție a acestuia, a mințit că ea are deja un copil! Costas a părut uimit, dar a jucat jocul seducției până la capăt. La un moment dat, ispita a început să devină tot mai distantă, iar Costas a devenit defensiv, reacționând urât la răceala manifestată de Nicoleta.

Costas simte schimbarea și profită de ultimele ore petrecute cu ispita pentru a se convinge de sentimentele femeii pe care a pus ochii, la Insula iubirii.

Concurentul nu a renunțat la planul lui de cucerire și a continuat să încerce să o seducă pe ispita Nicoleta. Mai mult decât atât, Costas se declară tot mai sigur pe decizia de a renunța definitiv la Geanina.

Până în ultima clipă petrecută alături de Nicoleta, Costas a luptat pentru obținerea unei garanții că relația lor va continua acasă!

„A fost o minciunică, nu am copil”, i-a zis Nicoleta bărbatului, care a părut extrem de relaxat. Costas i-a mărturisit că o să-i fie dor de ea. Dar urmează marea surpriză!