CÂŞTIGĂTOR IUMOR 2016. Vezi cine a plecat acasă cu marele premiul de 20.000 de euro

CÂŞTIGĂTOR IUMOR 2016. FINALA iUmor. Cursa pentru marele premiu în valoare de 20.000 de euro a ajuns la final. Cei nouă finaliști s-au luptat pentru trofeul iUmor și cel mai bun a câştigat.

11 dec. 2016, 22:25
CÂŞTIGĂTOR IUMOR 2016. Vezi cine a plecat acasă cu marele premiul de 20.000 de euro

CÂŞTIGĂTOR IUMOR 2016. Maria Popovici este prima REGINĂ iUmor! Prestația de senzație din această seară i-a făcut pe telespectatori să o voteze pe Maria Popovici drept marea câștigătoare a sezonului al doilea.

CÂŞTIGĂTOR IUMOR 2016. Adrian Lungu a fost concurentul care a spart gheata, momentul sau fiind apreciat si aplaudat de juriul format din Delia, Bendeac si Cheloo. Al doilea concurent de la iUmor a fost Andrei Voicu din Otopeni.

Emisiunea a fost deja înregistrată, dar voturile telespectatorilor au putut fi exprimate LIVE, în timpul emisiunii. Echipa de producție a filmat câte un final pentru fiecare concurent care a obținut trei „Da” din partea juraților, însă doar cel care a obținut cel mai mare număr de voturi din partea publicului a fost desemnat marele câștigător al marelui trofeu și al premiului de 20.000 de euro.

Vezi si: Mihai Bendeac, RĂZBOI cu un concurent la iUmor. „Ai avut un număr vulgar. Ce faci este o mizerie ordinară!”

CÂŞTIGĂTOR IUMOR 2016. Cei nouă finaliști au fost Adrian Lungu, Ana Maria Călița, Ionuț Rusu, BonBon Bombay, Marius Covache, Mane Voicu, Maria Popovici, Andrei Voicu, George Țintă.

CÂŞTIGĂTOR IUMOR 2016. Fiecare dintre concurenții finaliști a prezentat în fața juriului și a publicului un moment cu care a sperat să obțină de la fiecare dintre cei trei jurați un LIKE. Doar cei care au obținut trei LIKE-uri au putut intra la votul final care a aparținut telespectatorilor.

Vezi si: FINALA iUmor, cel mai tare moment din tot sezonul. Mihai Bendeac a avut un şoc când a văzut ce face un concurent pe scenă