CÂŞTIGĂTOR iUMOR 2020. Cine este marele câştigător al sezonului 8 UPDATE

Publicat: Sâmbătă, 06 Iunie 2020 17:54 // Actualizat: Sâmbătă, 06 Iunie 2020 23:39 // Sursa: romaniatv.net

CÂŞTIGĂTOR IUMOR 2020. Zece concurenți desemnați câștigătorii fiecărei ediții din cel de-al optulea sezon iUmor și câștigătorul semfinalei au lupta sâmbăta aceasta în marea finală iUmor. În urma votului publicului, Edi Vacariu a fost declarat câştigător şi a primit premiul de 20.000 de euro.

CÂŞTIGĂTOR IUMOR 2020 UPDATE. Eduard Vacariu, câştigătorul sezonului 8, a declarat după primirea premiului că şi-ar dori să îşi facă o carieră în stand-up comedy şi speră ca acest concurs pe care l-a câştigat să fie o rampă de lansare.

Edi Vacariu a convins publicul cu un număr de comedie în care a povestit primele sale experienţe la shaormeria de la Dristor de zbor şi primu zbor cu avionul. 

ŞTIREA INIŢIALĂ. Paul Diaconescu, Cristina Garcia, Marius Coandã, Anghel Constantin, Adrian Stoica, Teodora Nedelcu, Eduard Vacariu, Bogdan Nonic, Magdalena Chihaia și Alina Rîbu sunt cei care au fost desemnați prin votul publicului câștigătorii fiecărei ediții din acest sezon. Lor li se adaugă Petre Dănuț Irinel, care a câștigat semifinala din acest sezon și a primit șansa de a-și încerca norocul în finala de sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1. Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19, trei dintre concurenți nu au putut veni în România, astfel că își vor prezenta numerele prin videoconferință.

Citeşte şi Drama unei concurente de la iUmor. Mama i-a murit în a doua zi de Paşte, iar tatăl a fost diagnosticat cu demenţă

Finala "iUmor" va fi înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare concurent își va prezenta numărul pregătit. Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația "iUmor", în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați.

CÂŞTIGĂTOR IUMOR 2020. Sâmbătă seară, la marea finală, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin SMS la 1313 (numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM) marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
castigator iUmor Eduard Vacariu finala iUmor iumor 2020
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8365
RON
06 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H