CASTIGATOR iUMOR 2020. Publicul a decis în FINALA iUMOR 2020. Ce surpriză!

CASTIGATOR iUMOR 2020. În sezonul cu numărul nouă se anunță o finală surprinzătoare la iUmor! Cu 13 candidați puternici, o mie de volți și un fachir care se redescoperă, jurații vor avea o sarcină grea duminică seară.

20 dec. 2020, 11:10
CASTIGATOR iUMOR 2020. Publicul a decis în FINALA iUMOR 2020. Ce surpriză!

CASTIGATOR iUMOR 2020. În această seară, la marea finală, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin SMS la 1313 (numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM) marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Ce prevede regulamentul pentru marea finală iUmor 2020

În finală, regulile se vor schimba. Dacă până acum câștigătorul fiecărei ediții de audiții era votat de public pentru a se califica în semifinala, în etapa de finală, juriul va vota cu like sau dislike prestațiile concurenților de pe 20 decembrie.

FINALA iUMOR 2020 live video

Astfel, doar concurenții care obțin 3 x LIKE de la cei trei jurați, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, vor putea intra la votul publicului. În caz contrar, cei care nu obțin 3 x LIKE, vor fi eliminați din concurs.

În finala iUmor, publicul de acasă va putea vota interpretarea concurenților într-un interval scurt, de doar 20 minute, pentru a decide marele câștigător. Votul este prin SMS la 1313 cu numele preferatului (dintre cei care au obtinut 3 LIKE-uri). Costul unui SMS este de 1,19 Euro cu TVA inclus.

Apoi, potrivit datelor oferite de operatorul de vot selectat, se va decide câștigătorul dintre toți acei concurenți care obțin 3 x LIKE în marea finală.

CASTIGATOR iUMOR 2020 va primi un premiu în valoare de 20.000 euro.

CASTIGATOR iUMOR 2020 Cei 11 concurenți, preferați ai telespectatorilor votați în timpul audițiilor și trimiși direct în ultima etapă au fost: Andrei Ungureanu (Omul cu Tourette), Giorgiana Lupu, Biba Struja, Ștefan Nistor, Mădălin Ghioc, Cristi Manolescu, Alin Georgescu, Gabriela Porumbacu, Mihai Tasici, Petre Dănuț Irinel și Jasmina Negrea.

Acestora li s-au adăugat doi semifinaliști: Elena Voineag și Fachirul din Periș. Cu toții vor încerca să își adjudece marele premiu, însă lupta se anunță una grea, din care nu lipsesc mii de volți și roasturi arzătoare.

„Este cea mai interesantă finală de iUmor! Avem 13 concurenți, toată lumea merită să câștige, generozitatea este singurul atribut în această seară! Vreau ca toți concurenții să plece de aici fericiți, cu dorința de a se reîntoarce”, a spus Cheloo.

CASTIGATOR iUMOR 2020 Finala iUmor este înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare concurent își va prezenta numărul pregătit. Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația iUmor, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați.

Cine sunt finaliștii iUmor 2020

Biba Struja

Concurentul Biba Struja, o apariție neașteptată, nu a venti să facă glume. Biba e înzestrat cu un dar rar. Jurații au fost uimiți, iar publicul a exclamat până la sfârșitul numărului.

Jasmina Negrea

Jasmina Negrea a urcat pe scena iUmor plină de energie pozitivă și entuziasm, animându-i pe jurați. Iasmina, concurenta iUmor, se laudă cu 100.000 de urmăritori pe Tik Tok.

Andrei Ungureanu

Andrei Ungureanu suferă de sindromul Tourette și i-a pus în mare dificultate pe toți la început. A început să-și facă clipuri pe TikTok și așa a fost descoperit de producătorii iUmor.

Ștefan Nistor

Chiar dacă nu a smuls hohote de râs din partea juraților, Ștefan Nistor, actor de meserie, a făcut show la iUmor și a obținut 3 x LIKE.

Mihai Tasici

Mihai Tasici a venit în sezonul 9 al emisiunii iUmor pentru a demonstra tuturor că se pricepe de minune la glume și la stand up comedy.

Cristi Manolescu

Cristi Manolescu a revenit la iUmor pentru a-i convinge pe jurați de talentul său, chiar dacă e introvertit.

Mădălin Ghioc

Mădălin Ghioc a reușit să facă un număr senzațional pe scena iUmor, în sezonul noul sezon. Cu textul în față, cu spatele la jurați și cu imagini care rulau pe ecran, concurentul a reușit să facă o comparație pe cinste între orasul din care provine, Bacău și orașul în care s-a mutat, București.

Alin Georgescu

Alin Georgescu a venit la iUmor cu cele mai tari glume cu și despre căsătorie. Mihai Bendeac a fost juratul care s-a regăsit cel mai mult în discursul lui.

Petre Dănuț Irinel

Petre Dănuț Irinel a venit cu unul dintre cele mai bune numere de stand up la „iUmor”, sezonul 9. Acesta a mai fost și în sezonul 8 și s-a numărat printre ultimii finaliști.

Gabriela Porumbacu

În viziunea lui Mihai Bendeac, Gabriela Porumbacu a descris perfect mentalitatea femeilor: „Aș vrea să fiu și eu înaltă ca tine!”, „Tu te poți îngrășa oricât că nu se vede”.

Giorgiana Lupu

Giorgiana Lupu a făcut senzație în a doua ediție din sezonul 9 al emisiunii „iUmor” de la Antena 1 cu un număr special de stand up comedy inspirat din anumite aspecte din viața sa.

Ela Voineag

Ela Voineag a venit în semifinala iUmor hotărâtă să se distreze mai mult decât în audiții. Concurenta a povestit cu umor experiențele sale de când nu mai este implicată într-o relație și a reușit să-i facă să râdă pe jurați.

Fachirul din Periș

Fachirul din Periș, concurentul care ne-a obișnuit cu trucurile sale ieșite din comun, a urcat pe scena iUmor în Semifinală cu un număr mai greu decât de obicei. El a reușit să tragă lapte pe nas și să îl scoată pe ochi, devenind plăcerea vinovată a lui Mihai Bendeac.

https://www.youtube.com/watch?v=9trEacOi_l4