iUmor 2020. Ela Voineag este prima finalistă a competiției

Ela Voineag este prima finalistă a competiției iUmor 2020, după ce a obținut victoria în Semifinală. Jurații au trebuit să aleagă un singur finalist, dintre cei care au obținut 3 like-uri, însă misiunea lor nu a fost una complicată, pentru că Ela a fost singurul concurent cu toate like-urile în semifinală.

07 dec. 2020, 10:54
iUmor 2020. Ela Voineag este prima finalistă a competiției
Ela Voineag este prima finalistă a competiției iUmor

iUmor 2020. Ela Voineag este prima finalistă. Tânăra a venit în Semifinală cu un moment în care a vorbit despre viața de femeie sigură și experiențele pe care le-a avut cu bărbații în această perioadă, potrivit A1.ro.

Glumele ei i-a amuzat teribil pe jurații: „Un tip, la prima întâlnire m-a întrebat ce părere am despre un treesome și am zis ok, dar nu mă așteptam să o cunosc pe maică-ta atât de repede”.

Citeşte şi: Mihai Bendeac a sărutat-o la iUmor. Cum a reacţionat blondina: „Nu ştiam că îţi plac grasele”

iUmor 2020. Ela Voineag este prima finalistă

Ela a povestit că a avut date-uri cu tineri de 20 de ani: „Ne întreabă la restaurant cash sau card, eu le zic alocație”.

De asemenea, Ela Voineag l-a ironizat și pe tipul grijuliu care i-a spus că este indisponibil sentimental și că nu vrea să se implice într-o relație pentru că este agățat în trecut și nu vrea să o rănească.

Ai umor și gândești” i-a spus Cheloo după prestație.

Irinel Columbeanu a râs de „sărăcia” lui la iUmor

Irinel Columbeanu i-a surprins pe juraţii iUmor după ce a urcat pe scena emisiunii şi a făcut un roast. Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac au rămas surprinişi de apariţia fostului milionar la pupitrul iUmor.

Irinel Columbeanu a început numărul cu autoironie şi spune că a făcut bani vânzând case, iar singura problemă era că imobilele îi aparţineau. De asemenea, acesta spune că a aruncat cu banii doar în centru, pentru că îi plăceau femeile.

Citeşte şi: Cheloo a stârnit hohote de râs la iUmor. Ce a păţit când a vrut să meargă la masaj erotic: „A început să mă ungă pe spate”

„Am venit până aici în plimbare. Fac exerciții, nu vreau să obosesc ca să nu mă așez pe vreo bancă , pe mine băncile m-au nenorocit, așa că nu vreau să mai aud de ele! În ultima vreme am făcut bani vânzând case, singura problemă este că erau ale mele.

Azi ești sus, mâine ești jos, ești același om deși cei din jur te tratează diferit, oamenii te respectă și vor să îți fie prieteni dacă ești milionar, au senzația că le vei da lor banii. Nu știu dacă voi mai avea mulți bani vreodată!

N-am fost niciodată Gigi Becali să arunc cu banii în stânga și în dreapta. Eu am aruncat mai mult în centru. Mi-au plăcut femeile, da! Cui nu-i plac? De ce să fim ipocriți?

Femeile au instinctual acest matern fabulos, am aflat foarte devreme în viață lucrul acesta. Câd eram foarte tânăr și-i spuneam unei fete că tata are foarte mulți bani, nu mai voia să-mi fie iubită. Brusc, voia să-mi fie mamă!”, a declarat Irinel Columbeanu.