Câştigător iUmor 2021. Andrei Garici este câștigătorul sezonului 10 iUmor VIDEO

Miercuri seară a avut loc marea finală iUmor 2021, sezonul 10. Pentru trofeu s-au luptat anul acesta 12 concurenţi, dar unul singur a plecat cu un cec de 20.000 de euro.

27 mai 2021, 01:05
Câştigător iUmor 2021. Andrei Garici este câștigătorul sezonului 10 iUmor VIDEO

Câştigător iUmor 2021.

Alexandru Ghețan, Andrei Garici, Doru Nicuț, Nae Nicole, Ștefania Costache și Vlad Bieltz din au adus momente de excepție în fața juraților, însă unul singur a fost ales câștigător și astfel a câștigat merele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Marele câștigător iUmor a surprins cu un număr de stand-up comedy de excepție, moment ce a scos la iveală talentul și spontaneitatea celui care a obținut marele trofeu iUmor din sezonul 10. Momentul de stand-up a fost unul extrordinar care a reușit să îi facă pe jurații să aștepte cu sufletul la gură și să savureze din plin fiecare glumă a lui.

Firea lui debordantă și originalitatea interpretării glumelor i-a cucerit pe Mihai Bendeac, Delia și Cheloo, cât și telespectatorii care au decis că el merită să fie marele câștigător al sezonului 10 iUmor.

Emoțiile nu au lipsit nici ele din peisaj și au făcut ca această finală să fie una originală cu o încărcătură emoțională constructivă, care l-a ajutat pe marele câștigător să fie incomparabil.

Finala iUmor 2021. Andrei Garici, cu numărul pregătit în doar 3 ore, vine cu un roast usturător. “Mamaie, n-am râs!”
În ediția 15 din sezonul 10 al show-ului iUmor, în finala iUmor, Andrei Garici a lucrat 3 ore la materialul pentru finală și s-a prezentat azi în fața tuturor pentru a stârni hohote de râs.

iUmor, 26 mai 2021. Andrei Garici

Andrei Garici, ultimul finalist ales de jurații iUmor în semifinală, revine pe scenă pentru a demonstra că își merită locul.

După ce în semifinală a primit a doua șansă și a revenit cu un alt set de glume, Alin a fost ales unul dintre cei 12 finaliști. Astăzi el e pregătit să facă show, după ce și-a rescris numărul pregătit pentru finală.

“Chiar am crezut că sunt crème de la crème, în sensul că umplutura”, spune Andrei, povestind despre experiența lui din semifinală.

Cu doar 2 zile înainte de finală, el a fost numit unul dintre finaliști și a trebuit să gândească un nou număr pentru a-I da pe spate pe jurați.

Andrei a pregătit un roast cu vedete și emisiuni de la alte posturi TV.

Roast-ul care i-a făcut pe jurați să se rușineze
“Urania întotdeauna spunea de rău la Pești”, a zis Andrie, stârnind hohote de râs.

“Domnul Prigoană este primul român care a făcut milioane din gunoi menajer și totodată este primul român care ne-a demonstrat ce înseamnă să reciclezi cu adevărat. S-a însurat de 5 ori cu aceeași femeie”, spune Andrei.

“Deși spune numai imbecilități, voi ați văzut că pe net nu există meme cu Meme Stoica?”, le-a atras atenția finalistul iUmor, stârnind hohote de râs.

“Deci am avut unele de care mi-e rușine”, spune Delia.

Concurentul iUmor a ales să vorbească într-un final și despre vedetele din zilele noastre.

“Cuplul Luis Lazarius și Diana Șoșoacă, care merg pe o rețetă cunoscută. Dacă vrei să faci audiență, dă-I poporului circ și pâine. Însă poporul are ghinion de data asta pentru că și doamnei Șoșoacă îi place foarte mult pâinea ”, spune Andrei.

Gluma cu Fuego i-a rușinat și scandalizat pe toți în același timp.

“Mamaie, n-am râs!”, spune Mihai Bendeac.

“Oana Lovin este singurul influencer român care după fiecare vlog are degetul mijlociu murat”, spune Andrei.

Concurentul iUmor a luat-o la roast și pe Cristina Ich.

“Mi-am dat seama că tipa are o minte smart, adică mică”, zice Andrei.

Finalistul iUmor a făcut și o comparație între Dana Budeanu și Oana Zăvoranu, iar rezultatul i-a surprins pe jurați.

“Băi, atât de natural ai trecut peste asta”, spune Mihai Bendeac.

“Băi mi s-au sterpezit dinții în gură”, a mai adăugat Mihai Bendeac, după gluma cu Irinel Columbeanu.

Reacția juraților iUmor după momentul lui Andrei Garici
“Bă, ești foarte deștept”, i-a spus Mihai Bendeac.

“Te văd un posibil câștigător, vorbesc foarte serios să știi”, i-a transmis Delia.

“Mie chiar mi-a plăcut. Simplu și la obiect. S-ar putea să câștigi”, spune Cheloo.

Câştigător iUmor 2021. Alexandru Mincu a intrat în scena iUmor super încântat să vadă din nou oameni și fericit că s-au reluat spectacolele cu public.

Soțul Mariei Popovici, câștigătoarea iUmor din sezonul 2, a venit cu povești despre pandemie, trăite alături de Maria.

La început le era greu să își dea seama cât vor rezista în pandemia.

“Folosește degetul mic. E cel mai puțin folosit”, spune Mincu, povestind că a folosit degetul mic să deschidă uși și să care baxuri. Atunci când voia să se scarpine la ochi, intra în panică pentru nu știa ce deget să folosească pentru a fi sigur că nu ia Covid. “Bagă degetul mic, ia uite-l e proiectat special. Arătătorul e prea mare, ridică rama”, spune Alexandru Mincu.

“Am făcut provizii pentru 6 ani. Șase ani putem să stăm închiși în casă, trăim. Două săptămâni mai târziu, s-au terminat”, povestește Mincu. “N-o să uit primul drum până la magazin. Eram atât de panicat, eram ca un câine care își pierduse stăpânul. (…) Eu știam doar cum să ies din bloc, cu degetul mic, atât”, spune Alexandru.

El povestește și cum se înghesuia cu alți oameni la supermarket. Apoi a vorbit despre oamenii care poartă masca incorect, sub nas sau pe gușă.

“Ce protejezi? Tiroida? Ce vrei să ții?”, povestește Alexandru.Alexandru s-a șocat când a văzut o bătrânică în magazine care tușea și punea mâna pe toate produsele.

“Fii atent că asta îmi dă boala cu tot cu comorbidități, am pus-o”, zice invitatul special. El a descoperit că la casă, casierița nu purta mască și a crezut că pandemia este o terorie a conspirației.

Cu toate astea, el povestește că a simțit că cel mai puternic atunci când a refuzat punguța de la magazine și a dus toate produsele acasă în șuturi, fără să le atingă. Asta l-a făcut să se simtă zeu.

Câştigător iUmor 2021. Potrivit opiniei fanilor emisiunii mari favoriţi ai sezonului 10 sunt Florin Gheorghe, Ştefania Costache şi Gabriel Dumitriu.

Câştigător iUmor 2021. Ei sunt marii favoriţi să primească trofeul sezonului 10

Concurenţii vor ajunge la votul publicului doar dacă îi conving pe jurații Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo că merită să câștige premiul de 20.000 de euro. Aceştia  au nevoie de trei Like-uri din partea juraților pentru a nu fi eliminați. În această seară, telespectatorii vor decide prin vot prin SMS la 1313 cine este câştigătorul, care va pleca acasă cu marele premiu.

În marea finală iUmor vor intra: Alexandru Ghețan, Alin Bourașu, Daria Ștedania Brenda, Doru Nicuț, Florin Gherghe, Gabriel Dumitriu, Marie Janette, Nae Nicolae, Radu Carbon, Ștefania Costache și Vlad Bieltz. Lor li se va adăuga Andrei Garici, cel care a reușit să ocupe ultimul loc în finală chiar în ultima etapă. Andrei Garici a fost preferatul juraților în penultimul act al emisiunii iUmor 2021. Încă din audiții, Andrei Garici a primit numai cuvinte de laudă, mai ales că scena iUmor a fost prima pe care a urcat pentru a face stand-up.

Citeşte şi: Câştigător iUmor. Cine va primi trofeul la Gala premiilor iUmor
Florin Gheroghe

Florin Gheorghe a revenit la iUmor în sezonul 10 și a reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, care l-au aplaudat la scenă deschisă.

Revenirea lui Florin Gheorghe în cel de-al zecelea sezon s-a dovedit a fi de bun augur pentru acesta, care i-a făcut pe Delia, Mihai Bendeac și Cheloo să îl aplaude în picioare în prima ediție iUmor din cel de-a zecelea sezon, la Antena 1.

De la subiecte tabu, la problemele de zi cu zi iscate de pandemie, Florin Gheorghe a tratat fiecare subiect cu mult umor și inteligență, după cum au observat atât cei trei jurați iUmor, cât și cei de acasă, care l-au votat în aplicație și l-au trimis direct în finala iUmor sezonul zece.

Ştefania Costache

Ștefania Costache a vrut să îi șocheze pe cei trei jurați iUmor. „Nu puteam să ratez ocazia să mă vadă lumea și îmbrăcată. Am zis, hai să vedem dacă am umor”, spunea actrița.

Cunoscută pentru stilul său dezinhibat, Ștefania Costache mărturisește că a vrut să îi șocheze pe cei trei jurați iUmor. ”Nu puteam să ratez ocazia să mă vadă lumea și îmbrăcată. Am zis, hai să vedem dacă am umor”, glumește actrița. Reacțiile au fost mai mult decât aceasta spera, iar Mihai Bendeac s-a arătat plăcut surprins de textul scris de aceasta, potrivit a1.ro.

Gabriel Dumitriu

Gabriel Dumitriu, autorul cărții „Pupăza din morții tei” a prins un loc în finala iUmor cu un număr de stand-up.

“Am făcut o pagină care se numește “Pupăza din morții tei”. Eu sunt pupăza din morții tei. Și lumea a început să zică “Băi de ce nu scoți o carte cu poveștile astea?”. Așa că asta am făcut”, a povestit Gabriel, care și-a manifestat același talent și în stand-up. ”A fost un moment pentru iUmor, ești pentru iUmor. Felicitări! Cred că îți meriți locul în finală”, l-a lăudat Delia, iar Gabriel a primit toate voturile juraților, dar și pe ale celor de acasă, astfel că va reveni pe scena iUmor în finala celui de-al zecelea sezon.

Citeşte şi: Finala iUmor 2021. Cine sunt cei 12 finalişti care se bat pentru marele premiu în valoare de 20.000 de euro