Finala iUmor 2021. Cine sunt cei 12 finalişti care se bat pentru marele premiu în valoare de 20.000 de euro

11 concurenți trimiși direct în finală de către cei de acasă și semifinalistul ales de jurați se vor bate, miercuri, de la 20.30, la Antena 1, în marea finală a celui de-al zecelea sezon iUmor pentru premiul în valoare de 20.000 euro.

26 mai 2021, 12:13
Finala iUmor 2021. Cine sunt cei 12 finalişti care se bat pentru marele premiu în valoare de 20.000 de euro

Finala iUmor 2021 se anunţă una dură. Finaliştii vor avea nevoie de toate cele trei voturi ale juraţilor, în cazul în acre obşin doar două sau doar un vot fiind eliminaţi. Apoi, concurenţii care vor obţine cele trei voturi din partea juriului vor trece în etapa următoare, votul publicului. Telespectatorii vor putea vota reprezentaţiile concurenţilor într-un interval de 20 de minute, potrivit a1.ro.

Citeste si Ce salariu are Mihai Bendeac, la Antena 1. Este cea mai bine plătită vedetă de televiziune din România

Finala iUmor 2021. Cine sunt cei 12 finalişti care se bat pentru marele premiu

În marea finală iUmor vor intra: Alexandru Ghețan, Alin Bourașu, Daria Ștedania Brenda, Doru Nicuț, Florin Gherghe, Gabriel Dumitriu, Marie Janette, Nae Nicolae, Radu Carbon, Ștefania Costache și Vlad Bieltz. Lor li se va adăuga Andrei Garici, cel care a reușit să ocupe ultimul loc în finală chiar în ultima etapă. Andrei Garici a fost preferatul juraților în penultimul act al emisiunii iUmor 2021. Încă din audiții, Andrei Garici a primit numai cuvinte de laudă, mai ales că scena iUmor a fost prima pe care a urcat pentru a face stand-up.

Îți prevăd un viitor strălucit!”, i-a spus Delia.

Jurații i-au spus, însă, că reprezentația sa nu îl va trece în marea finală iUmor 2021, dar i-au oferit ocazia să încerce din nou cu numărul pregătit pentru ultimul act. Astfel, Andrei Garici a reuşit să-i uimească pe jurați cu un număr acid și foarte bine scris, așa că a prins ultimul loc printre finaliștii celui de-al zecelea sezon iUmor.

Câştigătorii iUmor din anii trecuţi

Câștigătorii iUmor de până acum sunt: Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul II), Doina Teodoru (sezonul III), Ana Maria Caliţa (sezonul IV), Andrei Cojocaru (sezonul V), Irena Boclincă (sezonul VI), Mukinka (sezonul VII), Edi Vacariu (sezonul VIII) și Andrei Ungureanu (sezonul IX).

Citeste si Valentina Pelinel despre lupta cu greutatea: „La Milano am luat 26 de kilograme în plus”. Cum s-a chinuit să slăbească