Câştigător la Românii au talent 2021. Art of Robots, trupa de dansatori care a zdruncinat percepția juriului. „Geniali. O performanță fizică de neînțeles”

Câștigător la Românii au talent 2021, trupa de dansatori Art of Robots, a testat limitele corpului uman și a lăsat juriului fără cuvinte prin prestația lor incredibilă.

28 mai 2021, 19:46
Câştigător la Românii au talent 2021. Art of Robots, trupa de dansatori care a zdruncinat percepția juriului. „Geniali. O performanță fizică de neînțeles”

Câștigător la Românii au talent 2021, trupa de dansatori Art of Robot, a dovedit juriului și publicului că prin muncă și talent, chiar și ceea ce pare imposibil devine o realitate. Dansatorii au testat limitele corpului uman și au oferit un spectacol în care arta coregrafiei s-a îmbinat cu niște abilități fizice absolut ieșite din comun.

Simpaticii dansatori din Kîrgîstan, Nursultan Abilov, Salavat Alykulov, Rakhman Ergeshbekov și Renat Isirailov au prezentat un show de coregrafie cu mișcări de contorsionism. Dansatorii din Kîrgîstan au executat mișcări cu precizia unor „roboți”. Câteodată corpul lor părea că sfidează limitele, și că încheieturile lor ar fi aproape inexistente. Spectacolul pe care l-au oferit a fost plin de strălucire și dinamism, dar și de elemente suprinzătoare cum ar fi sincronizarea perfectă dintre dansatori și energia de-a dreptul explozivă.

Cei patru dansatori, cu vârste între 2- și 26 de ani, au lăsat cu gura căscată publicul din România și au obținut al optulea Golden Buzz. Ei s-au aflat pentru prima dată pe o scenă din țara noastră.

„Par de pe altă planetă. Nici nu știu cum puteam să mă împac cu ideea că nu se termină cu un Golden Buzz”, a comentat Andi Moisecu, juratul care i-a transmis lui Smiley să apese pe butonul auriu.

„Parcă a trecut acceleratul. Asta este starea pe care o ai când duci o femeie acasă”, a declarat Florin Călinescu.

„Nu știm exact ce s-a întâmplat. Nu îmi vine să cred la ce am asistat. Sunteți un grup fenomen. Geniali. O performanță fizică de neînțeles”, a comentat Andra.

„Nici eu nu înțeleg nimic din ce s-a întâmplat”, a spus Andi Moisescu.

„Nu am văzut în viața mea așa ceva. Nu mai am ce să mai zic. Sunt șocat”, a spus Smiley.

Câștigător la Românii au Talent 2021: „O să păstrăm acest confetti în valiză, pentru a le arăta și părinților”

„Am reușit și ne bucurăm foarte mult, pentru că am muncit din greu și cred că meritam din plin. Este primul Golden Buzz, așa că o să păstrăm acest confetti în valiză, pentru a le arăta și părinților mei. Am vrut să le arătăm familiilor noastre că putem câștiga și din dans. Ne-am cunoscut în urmă cu doar câteva luni și am devenit buni prieteni, ca frații”, a spus unul dintre membri trupei, conform Libertatea.


loading...
Partenerii noștri