Câştigător Românii au talent 2021. Cine e Remi Martin, unul dintre favoriţii pentru marele trofeu al sezonului 11

Sezonul 11 al showului care i-a ţinut cu sufletul la gură pe români este la final. Sunt 11 finalişti care se luptă vineri seară pentru marele trofeu care vine cu de 120.000 de euro.

28 mai 2021, 19:29
Câştigător Românii au talent 2021. Cine e Remi Martin, unul dintre favoriţii pentru marele trofeu al sezonului 11

Câştigător Românii au talent 2021.  Au trecut aproape patru luni în care jurații și spectatorii au fost martorii unor numere impresionante din partea concurenților, e momentul ca unul singur să fie desemnat câștigător.

Câştigător Românii au talent 2021. Cine e Remi Martin, unul dintre favoriţii pentru marele trofeu al sezonului 11

Printre favoriţii care ar putea câştiga anul acesta marelepremiu se numără şi Remi Martin.  Acesta este venit din Germania, acolo unde a studiat actoria, evoluând și la circ și practicând baletul. Acrobatul a încântat publicul cu numerele sale care îmbină elemente din toate aceste domenii, însă nici el nu e considerat unul din marii favoriți, fiind plasat în urma Art of Robots ca șanse de victorie cu o cotă de 26,0, la casele de pariuri.

Tânărul a reuşit să îi surprindă plăcut pe jurații de la „Românii au talent” cu numărul său de acrobație. Finalistul este stabilit în Germania și are origini franceze.

„Mă numesc Remi Martin. Am 35 de ani și sunt pe jumătate francez, jumătate german. După ce am terminat școala, am vrut să devin actor, dar am ajuns artist de circ. M-am uitat la foarte multe spectacole Cirque du Soleil, la televizor. Am fost mereu atras de lumea circului. Cred că este o lume minunată, unde sunt posibile multe lucruri.

Am avut șansa să fiu în spectacol în fața reginei Elisabeta și evident a fost un moment foarte important, să fiu invitat de regină. Este un moment special în viața fiecăruia, se întâmplă o singură dată în viață.

Citeşte şi: ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 21 mai 2021. Dintre ei se alege CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2021

Cel mai mare vis al meu este să fac spectacole și mai mari, care să îmbine teatrul cu circul, în muzica vieții. Fac acrobații la bara chinezească, care este o bară verticală de 6 metri, la care fac acrobații de forță și dinamică”, a declarat Remi Marin la „Românii au talent”.

Câştigător Românii au talent 2021
Câştigător Românii au talent 2021

Smiley și Pavel Bartoș au fost cei care au apăsat butonul auriu înainte să o facă jurații. Atât cei doi prezentatori, cât și jurații s-au declarat impresionați de numărul prezentat de Remi Martin.

Florin Călinescu i-a adus numai laude pentru felul în care și-a folosit corpul. De asemenea, Andra îl consideră un fenomen, o „poezie de om”, așa cum a declarat la preselecții.

În 2018, Remi Martin a participat la „Francezii au talent” și i-a cucerit și pe jurații de acolo, care i-au acordat Golden Buzz.

În această seară, de la 20:30, ultimii 12 semifinaliști vor urca pe scena Românii au talent și își vor prezenta momentele pe care le pregătesc în detaliu. Cei care vor lupta să cucerească publicul și jurații și să primească voturile pentru marea finală sunt: Remi Martin, Cosmin și Louise, Raisa Chiribuță, Simion R Ștefan, Magitot, Filip Cioc, Art of Robots, Dean Bowman, Maria Rădeanu, Elena Gatcin, Dorinel și Costel Cutiuță și Ruslana Krutas.

Citeşte şi: CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2021. Surpriză uriaşă, cine este concurentul care pleacă acasă cu 120.000 de euro!