Câştigător Masked Singer România 2021. ”Shaorma cu de toate” și ”Albina” au fost demascați. Jurații au rămas uimiți când au văzut

Finala Masked Singer a sezonului 2 ajunge la sfârșit în această seară. Într-o primă etapă, două personaje au fost demascate.

09 dec. 2021, 22:08
Câştigător Masked Singer România 2021. ”Shaorma cu de toate” și ”Albina” au fost demascați. Jurații au rămas uimiți când au văzut

Câştigător Masked Singer România 2021. Este vorba despre ”Shaorma cu de toate” în spatele căruia a fost Cabral și ”Albinuța” care este Theo Rose.

Câştigător Masked Singer România 2021. ”Shaorma cu de toate” și ”Albina” au fost demascați. Jurații au rămas uimiți când au văzut

Jurații și-au dat cu părere referitor la Șaorma de la „Masked Singer România”, sezonul 2, însă nu au avut prea mult noroc. Cu toate astea, Șaorma le-a dat acestora câteva detalii. „Sunt un artist cu de toate. Lumea crede că am origini orientale. Sunt un sensibil. Am muzica în suflet și dansul în picioare. Numele meu este peste tot”, așa se descrie Șaorma.

”Alex, tu ești de internare măi omule, cum să zici că sunt Dumitru Prunariu. Mi-a părut rău că nu am putut să vă îmbrățișez. Fetelor sunteți fabuloase și prezente. Când am văzut că v-ați schimbat la față când am cântat am zis că am stricat-o grav. M-am trezit în mijlocul unui public care își urla preferințele. Îmi dădeam seama cu acest personaj că pot fi 100% prost.”

Albinuța

Albina de la „Masked Singer România”, sezonul 2 i-a impresionat pe toți cu vocea sa, iar Inna a oferit chiar un nume mare al muzicii. „Este un accent în engleză. Asta mă face să cred că ai cântat pe marile scene ale lumii. O să zic Billie Eilish. De ce nu?”. Alex Bogdan crede că este vorba despre cineva care a fost la „Românii au talent” și anume Laura Bretan. Rămâne de văzut cine s-a ascuns în spatele acestei măști.

”Am și plâns în spatele măștii. Mă copleșesc emoțiile”, a spus Theo.

Corbul a câștigat „Masked Singer România”, sezonul 1. Sub această mască s-a ascuns unul dintre cei mai iubiți actori din România: Mugur Mihăescu. „M-am imaginat direct la mine, la țară, la Sadova, unde mă jucam ca nebunul pe dealurile alea. A fost ca o întoarcere în timp. Dacă m-ați pune acum să mai stau încă zece zile pe papainoagele astea, aș sta cu plăcere. Nu am eu cea mai bună voce din lume, pentru că acesta nu e un concurs de talente, e un concurs de nebunie, iar dacă voi ați ales nebunul de mine în seara asta, eu vă mulțumesc din suflet”, le-a spus Mugur Mihăescu detectivilor imediat după demascare.

Citește și: Câştigător Masked Singer România 2021. Surpriză uriaşă, cine se ascundea în spatele măştilor din finală