Mihaela Rădulescu are propriii stilişti. Cu cât i-a plătit pentru filmările de la Masked Singer

Mihaela Rădulescu are propriii stilişti. Diva de la Monaco a impus câteva condiţii pentru a accepta să facă parte din juriul Masked Singer, de la Pro TV. Pe lângă onorariul cu multe zerouri, vedeta a avut pretenţii de superstar.

12 oct. 2021, 09:07
Mihaela Rădulescu are propriii stilişti. Cu cât i-a plătit pentru filmările de la Masked Singer
Mihaela Rădulescu are proprii stilişti

Mihaela Rădulescu

are propriii stilişti. Jurata emisiunii Masked Singer a cerut avion business class, cel mai luxos apartament și o limuzină cu șofer la dispoziție.

Mihaela Rădulescu are proprii stilişti

De asemenea, a vrut o cabină separată de toată lumea și propria ei echipă de stiliști. Atât pentru haine, cât și pentru make-up și păr. Toți au stat cu ea de dimineață până seara, timp de o lună, cât au fost filmările.

Ei bine, doar cei doi stiliștii care s-au ocupat de păr și make-up-ul ei ar fi încasat 1.000 de euro pe zi, mai exact, cate 500 euro de persoană.

Dacă luăm în calcul faptul că emisiunea s-a filmat vreo 30 de zile, la un simplu calcul… aflăm că doar suma stiliștilor Divei de la Monaco a fost de 30.000 de euro, scrie Ciao.ro.

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu, despre căsătorie şi copil. De ce nu a rămas însărcinată: „Așa trăiesc de când sunt cu băiatul ăsta”

Mihaela Rădulescu, despre relaţia cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu a vorbit despre relaţia cu Felix Baumgartner. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de opt ani şi nu de puţine ori s-a scris că nu ar mai forma un cuplu. Asta pentru că relaţia lor nu este una obişnuită, ei petrec destul de puţin timp împreună.

Cei aproape 8 ani de când trăim așa sunt cel mai bun răspuns. Se poate și așa, cu reglajele mentale, sufletești și organizatorice potrivite. La noi funcționează. Cu avantaje și… mici neajunsuri, cele mai multe legate de imposibilitatea de a fi mereu împreună, în același loc.

Amândoi suntem ocupați, fiecare cu meseria lui, eu și cu creșterea lui Ayan, dar am găsit mereu căi să venim unul la altul sau să ne vedem pe planetă, unde are Felix show-uri aviatice, speech-uri, evenimente etc.

Suntem împreună cam peste tot, mai puțin pe-acasă. Avantaje? Dor și bucurie maximă la fiecare revedere. Calc, gătesc, spăl și aștept mult mai puțin cu masa pusă. Dezavantaje? La mine, când se strică ceva în casă și trebuie să repar pe facetime.

La Felix – „Cum calc cămașa?”, „Cum fac o supă?”. Și altele, la fel de simpatice și… normale, la stilul nostru de viață. Numai în ultimele trei săptămâni am fost în cinci țări împreună, cu pauze de câte o zi acasă, doar ca să pun în valiză haine curate și pentru alt gen de activități.

E mai mult decât adrenalină. E viața noastră, cu piciorul pe accelerație și… destul de off-road”, a spus Mihaela Rădulescu pentru Viva.ro.


loading...