CASTIGATOR NEXT STAR 2016: Cine a plecat cu cecul de 20.000 de euro. Concurenţă mare în FINALA NEXT STAR

CASTIGATOR NEXT STAR 2016. Marea finală “Next Star şi-a desemnat joi, 15 decembrie, câștigătorul celui de-al șaptelea sezon.  Cei mai buni 15 concurenți ai acestui sezon, care excelează în acrobație aeriană, robotică, muzică, dans, pantomimă, acro dance și box, au intrat în competiția prezentată de Dan Negru cu șanse egale la Trofeul “Next Star” în valoare de 20.000 de euro.  

RomaniaTV.net
15 dec. 2016, 18:55

CASTIGATOR NEXT STAR, 15 DECEMBRIE 2016: Yasmina Butilă, locul I.  ILIE NĂSTASE i-a dat viitoarei legende a acro-dansului, Yasmina Butilă, trofeul celui de-al șaptelea sezon „Next Star”! 

Au fost zeci de momente frumoase, dar şi clipe grele pentru juriu, care a fost nevoit să aleagă între sute de copii excepționali. Până la urmă, Alina Eremia, Dorian Popo, CRBL ș iPepe au scăpat de emoţii… Au deliberat, iar decizia a fost în unanimitate! Câştigătoarea „Next Star” România din cel de-a șaptelea sezon  a fost desemnat de „regele” tenisului,legendarul Ilie Năstase: Yasmina Butilă. „Mademoiselle Yasmine, așa cum îi vor spune peste ani artiștii din Cirque du Soleil!”, cum bine a sesizat Dan Negru.

CASTIGATOR NEXT STAR, 15 DECEMBRIE 2016: Eduard , locul al doilea

CASTIGATOR NEXT STAR, 15 DECEMBRIE 2016: Veveriţele Năzdrăvane, locul al treilea

CASTIGATOR NEXT STAR, 15 DECEMBRIE 2016. UPDATE: Top 3: Yasmina, Eduard, Veveriţele Năzdrăvane

CASTIGATOR NEXT STAR, 15 DECEMBRIE 2016. UPDATE ora 20.30: Eduard Ungureanu, ne-ai făcut să plângem de emoție cu ”Stay with me baby”! Cel mai frumos tribut adus lui Janis Joplin îi poate aduce trofeul „Next Star”

În marea finală a sezonului 7 „Next Star”, Eduard Ungureanu a cântat melodia ”Stay with me baby”, a lui Janis Joplin. Juriul a rămas impresionat de calitățile lui vocale. Eduard Ungureanu are 12 ani, este din Brașov și iubește muzica. Toată lumea e de fapt o mare scenă pentru acest copil talentat! Alina Eremia a fost impresionată de micuțul a învățat să cânte singur, apoi a fost ghidat de specialiști.

Juriul nu a putut să nu sesizeze ușurința cu care cântă Edi: ”Doamne, cum cântă!”. A câștigat cea de-a doua ediție Next Star și acum e la un pas de a câștiga finala. Merită?

CASTIGATOR NEXT STAR, 15 DECEMBRIE 2016. Finala Next Star a inceput în mare forță! Doamne cum sună, „Human”! O fi Rag’n’Bone Man ? Nu, e talentatul Cristian Moldovan! Dorian Popa: „Sufletul meu a rămas la el!”. În marea finală a sezonului 7 „Next Star”, Cristian Moldovan a cântat melodia „Human” interpretată de Rag’n’Bone Man.

La 14 ani, Cristian a venit să demonstreze juriului și publicului că are atât de mult talent, încât merită să câștige! „I-am dat Golden Starul, sufletul meu a rămas la el!”, a spus Dorian.

Un hit, un moment genial și o răsplată pe măsură. Jurații au rămas impresionați după ce l-au văzut pe tânărul genial din Bistrița, iar publicul nu a putut decât să-l aplaude.

CASTIGATOR NEXT STAR, 15 DECEMBRIE 2016. Voi ce credeți? Este Cristian destul de talentat încât să câștige Finala „Next Star” a sezonului 7? Dacă vrei să câștige finala „Next Star”, atunci trimite un SMS la 1272 (cost 0.6 Euro tva inclus) cu textul „CRISTIAN”!

CASTIGATOR NEXT STAR, 15 DECEMBRIE 2016. Un campion la robotică a refuzat să meargă în Parlamentul European, ca să vină la “Next Star”

CASTIGATOR NEXT STAR, FINALA DE POPULARITATE. Emotii mari in editia de joi, 8 decembrie, a emisiunii de talente pentru copii Next Star, difuzata de Antena 1. Castigatoarea finalei de populariatate Next Star este Raisa Moscviciov, o pustoaica de 12 ani care a facut un show de exceptie. Cei mai populari copii din toate editiile acestui sezon reunit joi seara intr-o emisiune de exceptie. 70 de copii au urcat pe scena de la “Next Star”, in Finala de Popularitate a celui de-al saptelea sezon al emisiunii.

Vlad (13 ani, din Slatina), posesor a 70 de medalii obținute la concursuri de matematică, informatică și robotică, a fost invitat să participe la o conferință de specialitate în Parlamentul European, însă el a ales să vină în Marea Finală “Next Star”, de joi, 15 decembrie, de la ora 20.00, la Antena 1.

El le va arăta celor patru jurați ultimele sale invenții, printre care un dozator de lapte cu cereale realizat din piese Lego și o fabrică sofisticată, cu care speră să-i determine pe Alina Eremia, Pepe, CRBL și Dorian Popa să-l aleagă câștigătorul celui de-al șaptelea sezon.

“Ideea cu dozatorul de lapte cu cereale mi-a venit de la tine, Dorian”, îi spune puștiul juratului, în timp ce începe să-i arate mecanismul de funcționare a aparatului. Vlad l-a auzit la un moment dat pe Dorian spunând că și-ar dori ca el să facă un robot care să-i pregătească un mic dejun sănătos și i-a îndeplinit dorința.

Cum vor aprecia jurații invențiile lui Vlad, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 15 decembrie, de la ora 20.00, în Marea Finală a celui de-al șaptelea sezon “Next Star”, prezentată de Dan Negru.

CASTIGATOR NEXT STAR 2016. Eduard Ungureanu (12 ani, Brașov), Smaranda Moisescu (10 ani, București), Cristian Moldovan (14 ani, Bistrița Năsăud), Daria Zamfir (10 ani, București), X-Style Kids (zece copii, cu vârsta între 9 și 12 ani, din Arad), Yasmina Butilă (10 ani, Bistrița Năsăud), Vlad Coneschi (13 ani, Slatina), Vasilică Tinei (10 ani, Edineț, Republica Moldova), Cristina Tic–Chilimen (9 ani, București), „Veverițele năzdrăvane” (14 copii nevăzători, cu vârsta între 11 și 14 ani, București), Nick Angelo (5 ani, Sibiu), Marius Varga (14 ani, Șieu Odorhei, Bistrița Năsăud), Ana-Maria Bîțica (10 ani, București), Lucas Kohl (13 ani, Timișoara) și Horia Neșcu (13 ani, Craiova) vor intra joi seara în marea competiție. Și fiecare dintre ei va încerca să-i convingă pe jurații Alina Eremia, Pepe, CRBL și Dorian Popa că merită să fie următorul “Next Star”.Trofeul în valoare de 20.000 de euro îi va fi înmânat câștigătorului de unul dintre cei mai mari sportivi ai României, fostul tenismen Ilie Năstase.

De asemenea, câștigătorii locurilor doi și trei, care vor fi anunțați de Ana-Maria Brânză, campioană olimpică la scrimă, vor primi ca premiu câte o excursie la Disneyland.“Finala “Next Star” e, de fapt, un trailer la showbiz-ul anilor care or să vină. Copiii din finală vor fi cei care vor umple ziarele, televiziunile și radiourile peste zece ani de zile”, spune Dan Negru, prezentatorul show-ului.

Cine va fi cel de-al șaptelea “Next Star”, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 15 decembrie, de la ora 20.30, în Marea Finală a emisiunii prezentate de Dan Negru.